Eli kolu bağlı oturamayız

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları, teşkilat içi eğitiminde konuşan Sefa Taşbaşı, “Bugün görüyoruz ki dünya Siyonist örgütünün bu 100 yıllık planları adım adım işlemektedir. Dünya zulüm altındadır. Bu şartlarda biz Müslümanlar eli kolu bağlı oturamayız” de

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları, teşkilat içi eğitimleri kapsamında '1.Bölge Eğitimi'ni parti il başkanlığı konferans salonunda düzenledi. İki hafta önce başlayan eğitimlerde bu hafta Konya'nın merkez ilçeleri; Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Gençlik Kolları mensupları eğitime alındı. Bölge Eğitiminde Hamza Okur, Cumali Çelikel ve Osman Yardım, teşkilat çalışma usulleri hakkında bilgi verdi. Eğitimin basına açık bölümünde konuşan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, teşkilat eğitimlerinin aynı zamanda '2.Yalta Toplantısı'na hazırlık olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Bizlere ve bütün dünyaya Siyonizm mikrobunu öğreten ve hedef olarak 2.Yalta toplantısını gösteren cennetmekan Merhum Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle anıyorum. Bizler bir sorun gördüğümüzde o sorunu çözebilmek için sorunun kaynağına inmek suretiyle çözüm yollarına koyuluruz. Bundan dolayıdır ki, şu anda bütün insanlığı vahşice sömüren küresel güçlere karşı eylem planı hazırlamak için bu güçlerin nasıl ortaya çıktığını ve neleri amaçladığını çok iyi bilmek durumundayız" dedi.

100 YILLIK PLANLARI İŞLİYOR

Sömürü düzeninin ve İsrail devletinin temellerinin 29 Ağustos 1897 yılında İsviçre’nin Basel kentinde toplanan Dünya Siyonist Örgütü kongresinde atıldığını söyleyen Taşbaşı, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu kongrede önce ana fikir Siyonistlerin dünyaya hakim olma fikriydi… Bu kapsamda 3 kademeli bir plan uyguladılar. Dediler ki; Bize önce bir vatan lazım.Bunun için önce İsrail Devletini kuracağız. Sonra Büyük İsrail Devletini yani Arz-ı Mevud’u yani Nil ve Fırat arasındaki toprakları İsrail devletinin içerisinde katacağız. Ve bütün dünyaya hakim olacağız..

Bugün görüyoruz ki dünya Siyonist örgütünün bu 100 yıllık planları adım adım işlemektedir. Dünya Siyonist Örgütü amaçlarına ulaşabilmek için milyonlarca kişinin hayatını kaybetmesine yol açan dünya savaşları çıkarmaktan çekinmemiş, bu kapsamda kendi düzenlerini kurmak için 1.dünya savaşını çıkartarak krallıkların dünya tarihindeki görevine son vererek diktatörlük sistemini ortaya koymuştur. Daha sonra bu düzende beklentilerini karşılamamış ve 2.Dünya savaşını çıkararak dünyayı bir felaketin içerisine sürüklercesine milyonlarca kişinin ölümüne yol açmış ve netice olarak diktatörlük düzenini de ortadan kaldırarak Demokratur düzenini ve günümüz vahşi kapitalizmini uygulamaya koymuşlardır."

ELİ KOLU BAĞLI OTURAMAYIZ!

Dünya Siyonist Örgütü kendi düzenlerini yeryüzüne hakim kılmak için çeşitli toplantılar düzenlediğini ifade eden Taşbaşı, sözlerine şöyle devam etti: “Mevcut Kapital düzenin ve 'Yeni Dünya Düzeni’nin oluşumunu 1.Yalta Toplantısında sağlamışlardır. 4 Şubat 1945 tarihinde Kırım Özerk Cumhuriyetinin Yalta kentinde 3 Büyük olarak bilinen ABD devlet başkanı Roosevelt, Birleşik Krallık Başbakanı Churchill ve Sosyalist Sovyetler Devlet Başkanı Stalin’in bir araya gelerek yaptığı toplantıda Mevcut 'Yeni Dünya Düzeni'ni kurmuşlardır. İşte bugün 7 milyar insanın yaşamaya çalıştığı yeryüzünde sadece 85 insanın serveti, 3.5 milyar insanın mal varlığına eşit oluyorsa, dünya’nın bir ucunda çocuklar yemek ve su bulamadıkları için ölürken, dünyanın diğer ucunda çocuklar oburluk tedavisi görüyorsa,dünyanın bir ucunda insanlar vahşi kapitalizmle diğer ucunda kızıl komünizmle ezilirken ve buna benzer olaylar 3-5 siyonistin kontrolünde gelişirken biz Müslümanlar eli kolu bağlı oturamayız ve oturmamalıyız. Vatan topraklarımızın doğusu teröristlere peşkeş çekilircesine teslim edilirken, Bin liradan biraz az bir maaşla işçilerimiz yoksulluğa mahkum edilirken,çiftçilerimiz sömürü aracı bankalara mahkum edilirken, öğrencilerimizin adaletsiz ve içi boş eğitim sistemiyle beyinleri yıkanırken, gençlerimiz fuhşiyatın, ahlaksızlığın, uyuşturucu ve alkolün pençelerine bırakılarak eritilirken, bizler bu gidişe göz yumamayız.”

SİYONİZMİN KORKULU RÜYASIYIZ

“Bu gelişmelere ve bu bozuk düzene dur diyebilen ve zamana teslim olmak için değil zamanı teslim almak için besmele çeken tek siyasi hareket Saadet Partisi'dir” diyen Taşbaşı, konuşmasını şöyle bitirdi: “Saadet Gençliği olarak bizler merhum liderimizin göstermiş olduğu hedef doğrultusunda 2.Yalta Toplantısına gün be gün hazırlanarak mevcut Yeni Dünya Düzeni’nin işlevine son vererek, D-8’leri D-60’ları ve D-160’ları kurmak suretiyle İslam Medeniyeti’nin hakim olduğu adil ve yaşanabilir bir dünya için çalışmaktayız ve bu medeniyeti 2.Yalta toplantısı nihayetinde kuracağız. Siyonizm, Milli Görüş'ün yeniden iktidara gelmesinden ve İslam Birliği'ni tesis etmesinden korkmaktadır ve bu korktukları başına gelecektir. İnşallah bu seçimlerde Saadet Partimiz büyük bir başarı göstererek Siyonizmin korkulu rüyası olacaktır.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri