Elemanlarının Önerilerinden Yararlanacak, Birimlerini Yeniden Ele Alacak

Giyim markası LC Waikiki, elemanlarının fikirlerine kulak vererek, rota belirleyecek. Bu çerçevede ‘Bir Fikrim Var’ adlı projeyi devreye alan marka, şube görevlilerinden departmanlar ile ilgili önerilerini toplayacak.

Giyim markası LC Waikiki, elemanlarının fikirlerine kulak vererek, rota belirleyecek. Bu çerçevede ‘Bir Fikrim Var’ adlı projeyi devreye alan marka, şube görevlilerinden departmanlar ile ilgili önerilerini toplayacak. Yararlı bulduğu önerileri uygulamaya koyacak.

Her ay ayrı bir departmana dair fikirlerin dinleneceği ‘Bir Fikrim Var’ kapsamında ilk olarak ‘İnsan Kaynakları’ bölümü ile ilgili görüşler alındı. Proje dâhilinde Türkiye çapında 400’e yakın şubede görev alan LC Waikiki elamanları, fikirlerin birfikrimvar@lcwaikiki.com‘dan paylaşabiliyor.


PROJENİN AŞAMALARI

Proje birkaç aşamadan oluşuyor; evvela ilk üç ayda konu temelli ilerlenerek, ‘Çalışan İlişkileri’ birimi tarafından web ortamından gelen fikir ve öneriler sınıflandırıldı. Bunlardan uygulamaya alınacak olanlar komite toplantıları ile saptandı. Ardından gelen öneriler içinde belli başlı adaylardan projelerini anlatmaları için LC Waikiki Genel Merkezi’nde sunum yapmaları talep edildi. Son olarak ‘Süreç İyileştirme Müdürlüğü’ ile paylaşım yapılarak, önerilerin uygulamaya konulması etabına geçildi.
Sene sonunda yapılacak olan ‘Mağaza Liderleri Zirvesi’nde ise ‘Bir Fikrim Var‘ ödüllerinin verilmesi planlanıyor.

LC Waikiki İnsan Kaynakları Direktörü Demet Turan, elemanlarının fikirlerine önem verip onların yönlendirmelerini temel aldıklarını belirtti. Demet Turan, şunları ifade etti:

“Bir bölge toplantısında şube görevlilerimizden bir tanesi ‘şirketimizin yararı için pek çok fikrim var. Keşke bunları aktaracak bir ortamımız olsa’ dedi. Projemizin de çıkış noktası bu oldu. Hemen, elemanlarımızın fikirlerinin ortak bir platformda toplanması amacıyla ‘Bir Fikrim Var’ Projesini başlattık. Projenin yaklaşık 15 bin görevlimize ulaşacak olması, gelecekte uygulamaya geçecek fikirlerin LC Waikiki’yi oluşturan en önemli değerin yani çalışanlarımızın fikir ve önerilerinden çıkacak olması sebebiyle çok heyecanlıyız. Şu an fikirleri toplamaya başladık. Yaptığımız ilk elemede geçen fikirler için bu çalışanlarımızdan sunum ortaya koymaları talep edildi. 2 ay içinde de ‘İnsan Kaynakları’ departmanının daha da iyi yerlere getirilmesine yönelik gelen fikirler netleştirilecek. Bu projeyi şirketin tüm operasyonlarına yönelik olarak sırayla devam ettireceğiz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri