Elazığspor, yenilmezliğini kaybetti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor, 33 haftalık yenilmezlik ünvanını Adana Demirspor önünde kaybetti.
 Derlenen bilgilere göre, geçen sezon 13 maçlık yenilmezlik serisini bu sezona taşıyan Elazığspor, ligin ilk yarısında 17 maçta 11 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. İlk yarıdaki performansını ikinci yarı başlangıcında da sürdüren Elazığspor, 18. haftada kendi sahasında Türk Telekomspor’u 1-0, 19. haftada deplasmanda Dardanelspor A.Ş.’yi 3-1, 20. haftada kendi sahasında Ofspor’u 2-1 yenmeyi başardı.
Bu galibiyetlerle ‘namağlup’ unvanını 33. haftaya taşıyan Elazığspor, ligin 21. hafta maçında dün Adana’da karşılaştığı Adana Demirspor’a ise 3-0 yenildi. Bu yenilgiyle Elazığspor’un 33 haftalık yenilmezlik seri sona ermiş oldu. Elazığspor Basın Sözcüsü Nafiz Koca, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ile oynadıkları maçta futbolcu ve teknik heyetin üzerine düşeni yaptığını, kendilerinin kötü, rakiplerinin ise iyi oynadığını söyledi.
Takımın namağlup unvanının ağırlığını her zaman üzerinde hissettiğini ifade eden Koca, “Muhakkak bir yerde yenilgi olacaktı. O da Adana’ya nasip oldu” dedi. Maçın ardından kulüp başkanı Akın Şatıroğlu ve yönetim kurulunun soyunma odasına giderek futbolcuları teselli ettiğini anlatan Koca, “Bazı taraftarlar futbolcuları suçluyorlar ama bugüne kadar toplanan puanları bu futbolcular aldı. Kimsenin üzülmesine gerek yok. Futbolcularımız da taraftarlarımız da ‘namağlup’ unvanı için üzülmesin. Bizim amacımız şampiyon olup Bank Asya 1. Lig’e çıkmak” diye konuştu. Koca, takımın bu haftayı maç yapmadan geçirecek olmasından dolayı futbolculara izin verdiklerini, bir sonraki hafta kendi sahalarında oynayacakları Eyüpspor maçı ile birlikte puan toplamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri