Elazığlı Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü

Bitlis-Diyarbakır karayolunda ki polis kontrol noktasına saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen polis Eyüp Emre Kan’ın baba evinde yas var. Evin bulunduğu apartmana dev bir bayrak asıldı.Bitlis-Diyarbakır...

Bitlis-Diyarbakır karayolunda ki polis kontrol noktasına saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen polis Eyüp Emre Kan’ın baba evinde yas var. Evin bulunduğu apartmana dev bir bayrak asıldı.

Bitlis-Diyarbakır karayolunda ki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen 23 yaşındaki Eyüp Emre Kan’ın Elazığ’daki baba ocağına ateş düştü. Acı haber, Abdullah Paşa Mahallesi 255'inci sokakta yaşayan şehidin ailesine sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Şehit haberi üzerine aile üzüntüye boğuldu. Şehidin ailesinin yaşadığı Sancak Apartmanı'na büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Şehidin babası Rıfat Kan, oğlunun cenazesini almak için Bitlis’e hareket etti. Acı haberi duyan ailenin yakınları ise taziye için şehidin evine akın etti.

4 yıllık polis olduğu belirtilen Şehit Eyüp Emre Kan’ın cenazesi Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenecek resmi töreninin ardından Elazığ’a getirilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri