Elazığ takibi sürdürüyor

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Elazığspor’un Şekerspor’u takibi sürüyor. Temsilcimiz Torku Şekerspor ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan ekleyen bordo-beyazlı ekip zirve takibine devam ediyor.
DAHA ÇOK POZİSYONA GİRDİK
Elazığspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ligin zirvesini paylaşana iki takımın mücadelesinde puanların paylaşıldığını ancak iyi olan tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Özköylü: “Ligin iki güçlü takımın mücadelesinde puanlar paylaşıldı. Ancak sahada Konya Torku Şekerspor'dan daha çok pozisyon yürüten bir Elazığspor vardı. Şekerspor'un duran toplardan gol yapabildiğini anlatmamıza rağmen golü yine böyle bir pozisyonda yedik. Daha sonra braberliği sağladık, öne geçme şansımızda oldu ancak bunları değerlendiremedik. Buradan galip olarak da dönebilirdik. Ama olmadı yinede mağlup olmamak da güzel” diye konuştu.
ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR
Spor toto Kırmızı Grupta zirveye oynayan iki takımın puan kaybetmesi diğer ekiplerin işine yaradı. Konya Torku Şekerspor 18 puanla ligin zirvesinde yer alırken Elazığspor ise 17 puanla ikinci sırada yer aldı. Bu iki ekibin geçtiğimiz hafta sonu berabere kalmaları şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımların işine yaradı. Sakaryaspor, Pursaklar deplasmanından 3-2 galibiyetle dönerek puanını 16 yaptı ve liderle arasındaki farkı 2 puana kadar indirdi. Sakaryaspor’un ardından  15 puanlı Tokatspor geliyor. Tokat ekibi ise geçtiğimiz haftayı Pendikspor ile berabere kalarak bir puanla kapattı.
Kırmızı Grupta 9. hafta oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı: Adana Demir 3-2 Tarsus İ.Yurdu, Bld.Vanspor 1-0 Dardanelspor, Eyüpspor 2-1 Şanlıurfaspor, Balıkesirspor 3-2 1461 Trabzon, Ofspor 0-0 Türk Telekom, Pendikspor 1-1 Tokatspor, Fethiyespor 1-1 Kocaelispor, Konya T.Şeker 1-1 Elazığspor, Pursaklarspor 2-3 Sakaryaspor.     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri