Elazığ seferi başlıyor

Konyaspor ligin ikinci yarı perdesini Elazığspor maçıyla açacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün aktarmalı olarak Elazığa gidecek. Selim: Ligin ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha zor geçecek
Konyaspor bugün uçuyor. Bank Asya 1. ligde ikinci yarı perdesini Pazar günü lider Elazığspor ile oynayacağı maçla açacak olan yeşil-beyazlılar, Elazığ’a İstanbul aktarmalı olarak gidecekler. Ligin ikinci yarısında da başarılı performansını sürdürerek zirve mücadelesi yapmayı amaçlayan Konayaspor’da, hazırlıklar önceki gün yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanda Burkina Faso Milli Takımı'nda bulunan Mahamoudou Kere yer almazken, milli takımdan dönen Abdülkerim Bardakçı'nın yanı sıra A2 Takımından Mehmet ve Serdar'da katıldı. Antrenmanda Ertuğrul Arslan takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. 
Kartallar, dün de öğle saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaparak hazırlıkları tamamladılar. Çalışmada tüm futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Elazığ maçı hedefi ise, galibiyet olarak belirlendi.  Konyaspor’da Elazığ seferi bugün başlayacak. Takım sabah 9.40 uçağıyla İstanbul’a, İstanbul’dan da 11.50 uçağıyla Elazığ’a uçacak ve Akgün otelde kampa girecek. Konyaspor kafilesi, Pazar günü oynanacak maçın ardından uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.  
SELİM: İKİNCİ YARI ZOR GEÇECEK
Konyaspor’un genç futbolcusu Selim Ay, ikinci yarı için ümitli konuştu. Yararlı bir devre arası kampı geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin zorlu geçecek ikinci yarıda ilk yarıdaki performanslarının üzerine çıkarak başarılı olmak ve Konyaspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak olduğunu söyleyen genç oyuncu, Elazığspor maçından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Sezonun ikinci yarısı hedefleri farklı olan takımlar nedeniyle daha da zor geçeceğini dile getiren Selim Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"İlk yarıda başarılı bir performans ortaya koyduk. Ama her şey bitmedi. Sadece bitirmeyi hedeflediğimiz işin ortasına geldik. Şimdi birbirinden zorlu maçlar serisi bizi bekliyor. Bu maçlara devre arasında Antalya'da yaptığımız kamp ve Konya'daki çalışmalarla hazırlandık. Biz iyi bir takımız ve neler yapabileceğimizin farkındayız. Bu nedenle rakiplerin ne yaptığı değil bizim neler yapabileceğimiz önemli. Bıraktığımız yerden devam etmek ve zirve yarışından kopmamak adına Elazığspor maçıyla başlayan 4 maçlık dönemde 3'ü deplasmanda zorlu maçlar oynayacağız. Rakiplerimizin 3'ü Süper Lig mücadelesi veriyor ve bizim üstümüzde. Bu zorlu maçlar serisinden yenilmeden ayrılarak iddialı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki ilk engel Elazığspor karşılaşması. İnanıyorum ki, bizim adımıza sonucu güzel bir maç olur ve yolumuza devam ederiz."  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri