Elazığ mesaisi başlıyor

Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalyada kamp yaparak başlayan Konyasporda futbolculara verilen iki günlük izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlılar, bugün Elazığspor hazırlıklarına başlayacaklar

Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da kamp yaparak başlayan Konyaspor’da futbolculara verilen iki günlük izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlılar, bugün Elazığspor hazırlıklarına başlayacaklar

 

Konyaspor’da, iki günlük izinin ardından 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak.  Ligin ilik yarısını, 27 puanla, liderin 3 puan gerisinde 6. sırada kapatan Konyaspor, ikinci yarı perdesini Pazar günü lider Elazığspor ile oynayacağı maçla açacak. Kartallar, ikinci yarının ilik iki haftasını fikstür gereği deplasmanda geçirecek.

Ligin ikinci yarısına, Antalya Belek’te kamp yaparak hazırlanan yeşil-beyazlılar, 12 gün sürene kamp buyunca 13 antrenman yaptı ve iki hazırlık maçı oynadı. Hazırlık maçlarında performansla ikinci yarı öncesi ümit veren Konyaspor’da, Cumartesi günü sona eren Belek kampının ardından verilen izini bugün sona erecek.. Haftanın ilik idmanını öğle saatlerinde Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirecek olan Konyaspor’da Muhammet’ini tedavisi sürdürülmekte. Sakatlığı geçen ve takımın belek kampına katılan Ertuğrul ise ilk haftalarda forma giyemeyecek. 

ERDİNÇ: DÜŞÜNCEMİZ AYNI

Konyaspor takım kaptanı Erdinç Yavuz, takımla ile ilgili sezon başı beklentilerin ortaya konulan performans ve alınan sonuçlarla değiştiğini belirtirken, iyi bir hava yakalayan temsilcimizin inancından ve Konyaspor'u Süper Lig'e taşıma düşüncesinden hiçbir şey kaybetmediğini söyledi. İnandığınız hedefler peşinde koşmak adına yola çıkarsanız istediğinizin yarısına ulaşmışsınız demektir' sözleriyle değerlendirmesine başlayan Erdinç Yavuz,"Yaşanan sıkıntıları tekrarlamaya gerek yok. Sezon başı beklentilerde herkesin malumu. Ama biz bunları değiştireceğimizi biliyorduk. Bunu da birbirimizle kenetlenerek, birlik beraberlik içerisinde hareket ederek en önemlisi de inancımızı kaybetmeden mücadelemize devam ederek başaracağımızın farkındaydık. Bize karşı olan beklentiler değişti ama bizim düşüncemiz ve inancımızdan en ufak bir eksilme olmadı, aksine arttı. Bu ekip aynı inancı sürdürüp mutlu sona ulaşacak" diye konuştu.

TOLGA: TAKIM RUHUNU YAKALADIK

Konyaspor’un genç futbolcularından Tolga Ünlü, iyi bir aile ortamı ve takım ruhu yakaladıklarını belirtti. Kadroda yer alan oyuncuların verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek ve Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak adına tüm enerjilerini sahaya yansıttıklarını, sezon sonunda da mutlu sona ulaşacaklarını dile getiren Tolga, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini de ifade etti ve açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Konyaspor kadrosunda yer alan tüm arkadaşlarımızın tek düşüncesi giydiğimiz formanın hakkını vermek ve aldığımız süreler dahilinde takımımıza katkı sağlamak. Uyum sürecini atlattıktan sonra sezonun ilk yarısında iyi bir çıkış yakaladık. 13 maç kaybetmedik, ligin en az yenilen, en az gol yiyen takımı olduk. Bu başarımızdaki en büyük etken gerçekten iyi bir aile ortamı ve takım ruhu yakalamamızdı. Diğer genç arkadaşlarım gibi benim içinde bu takımın bir parçası olmak inanılmaz güzel bir duygu. Konyaspor olarak neleri yapabileceğimizi gösterdik. Ama daha işimiz yeni başlıyor. Bizi son derece zorlu bir ikinci devre bekliyor. Elazığspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor gibi Süper Lig mücadelesi veren takımlarla oynayacağımız maçları iyi sonuçlarla ve yenilmeden geçersek Süper Lig konusunda en iddialı takım olacağımızın farkındayız. Bunun için çalışıyoruz. Tek düşüncemiz Konyaspor'u sezon sonunda Süper Lig'e taşımak olacak” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri