Elazığ için seferber oldular

Özel Konya Bahçeşehir Koleji Okul- Aile Birliğinin başlattığı “Elazığ Depremine Yardım Kampanyası” veliler ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Öğrenci ve velilerin aralarında topladığı yardım malzemeleri, deprem bölgesine ulaştırıldı. Kendi elleriyle yardım malzemelerini taşıyan öğrenciler, toplumsal yardımlaşma ve birlikteliğin en güzel örneğini ortaya koydular. Düzenlenen yardım kampanyasının önemine vurgu yapan Konya Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Nurettin Ok, “Yardımlaşma ve dayanışma gibi olgular toplumu bir arada tutan temel taşlardan biridir. Türk milleti olarak bu yüce erdemleri taşıdığımızın en güzel örneklerinden birini de düzenlemiş olduğumuz bu yardım kampanyasında görmüş olduk.”dedi. Ok, kampanyada emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanı Hale Çeliksamat, Başkan Yardımcısı Türkan Avcı ve Sevil Koçak’a herkese teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Hale Çeliksamat ise okul olarak sosyal sorumluluklarını her durumda yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti. “Ne deprem bölgesinin uzaklığı ne de ulaşım sıkıntısı bizi yolumuzdan geri çevirmedi.”diyen Çeliksamat, “Her türlü ihtiyacın karşılandığı kampanyada bu anlamda Yurtiçi Kargo hizmetlerin en önemlisi olan ulaştırma görevini üstlenerek kampanyaya önemli bir katkıda bulunmuşlardır. Kendilerine tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Çeliksamat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başlattığımız bu kampanyayla onlara yalnız olmadıklarını, uzaklarda bir yerlerde onları düşünen yürekler olduğunu hissettirmek istedik. Bu duyarlılığı herkesin göstermesini temenni ederiz. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz düşüncesiyle önemli olanın imkânlarımız ölçüsünde elimizden gelenin en iyisini yapmak olduğuna inandık.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri