El emekleri göz nurları görücüye çıktı

Meram Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okuluna katılan kursiyerlerin el emeklerinden oluşan sergi gezenlerden tam not aldı

Meram Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu’na katılan kursiyerlerin el emeklerinden oluşan sergi gezenlerden tam not aldı. Akşam Sanat Okulu kurs öğretmenlerinden Kadriye Kon nezaretinde yaklaşık 7 ay süren kurs sonunda sergi açma imkanı bulan 15 kursiyerin başarıları başta yakınları olmak üzere tüm davetliler tarafından büyük beğeni kazandı. Meram Eskiyol Havzan Mahallesi TEİAŞ Sosyal Tesislerinde gördükleri kursun ardından aynı yerde sergi açan kursiyerler kendilerinin eğitiminde büyük katkıları olan Kurs öğretmeni Kadriye Kon’a teşekkür etti.

Çoğu ev hanımı olan kursiyerlerin ortayla çıkardıkları başarıdan gurur duyduğunu ifade eden Kon, “Kursiyer arkadaşlarımız 7 ay boyunca kurslara katılarak hem kendi el becerilerine geliştirdi hem kursumuzun kalitesini kanıtlamış oldu. Bu sergide yer alan tüm ürünler 15 kursiyerimizin günlerce gösterdikleri gayretin bir ürünü. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Kursiyerlerden Çelen ise aylar süren çalışmanın ardından böyle bir sergi açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çelen, “Bizlere büyük bir gayret gösteren hocamıza teşekkür ediyorum. Bizler bu kursta 15 kursiyerdik. Çünkü Bir kursun açılması için 15 kursiyer olmak zorunda. Bunu biliyoruz. Ancak öğretmeniz 15 öğrenci ile ayrı ayrı ilgilendiği için çok zorlandı. Tüm bu zorluklara rağmen yine de bizlere en iyi eğitimi verdi. Ancak bizim arzumuz, hem kursiyerlerin hem hocaların daha güzel bir eğitim almaları için kursiyer sayısının biraz daha aşağı çekilmesi ve kursta kullandığımız makine ve ekipmanların günümüz koşullarına uygun hale getirilmesi. Yetkililerimiz bu konuda kurslarımıza bir imkan tanırsa kendilerine minnettar oluruz” diye konuştu.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri