El ele 'Zafer'e

Yeşil-beyazlı temsilcimiz play-off'un ilk maçında bugün Bucaspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz play-off'un ilk maçında bugün Bucaspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Kartal'da önemli bir eksik bulunmazken, taraftarın takıma omuz vermesi istendi

PTT 1. ligde play-off maçları başlıyor. Torku Koysapor, Bucaspor’u konuk edecek. Diğer maçta ise, Adana Demirspor ile Manisaspor karşı karşıya gelecek.

Konya Atatürk stadındaki maç saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Kırklareli bölgesinden Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve İsmail Şencan yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Öğretmenoğlu. Yarı finalin diğer maçı olan Adana Demirspor-Manisaspor maçını ise Abdullah Yılmaz yönetecek.

Torku Konyaspor’da hedef: play-off’ta oynanacak 3 maçı da kazanarak Süper lige yükselmek.. Bucaspor’u, bugün taraftarlarının desteğiyle geçerek yoluna devam etmek isteyen Kartal’da hazırlıklar dün yapılan ter antrenmanıyla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Yeşil-beyazlı taktımda, Ali Dere dışında eksik yok.. Sakatlığı geçen ve hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılan Neca Fernandes maç kadrosuna alındı.  Teknik adamlar, gerek görülmesi halinde ilerleyen dakikalarda bu futbolcuyla görev verecek. Bu arada, teknik adamların savunmada bir değişikliğe gidebilecekleri ve sağ bekte Tolga’nın yerine Ali Turan’a görev verebilecekleri öğrenildi.
Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ali Turan, Selim, Erdinç, Muhammet- İshak, Murat Akın- Ömer Ali, Recep, Erdal- Ars.

Torku Konyaspor ile Bucaspor, bugün 9. kez karşı karşıya gelecek. İki tamım arasında daha önce yapılan 8 maçta her iki takımda 3’er galibiyet alırken, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kırklareli bölgesi hakemi Serkan Çınar ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. Çınar, geçen yıl deplasmanda yapılan ve 2-2 sonuçlanan Rizespor ile Konyaspor’un 1-0 kazandığı Bucaspor maçında düdük çalmıştı.  

TARAFTARLAR UYARILDI

Torku Konyaspor taraftarları, Bucaspor ile bugün yapılacak maçı 1 ile 50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Buna göre, VİP tribünü biletleri 50, kapalı tribün biletleri 30, maraton, yeni yeşil ve konuk takım tribünü 5, eski yeşil ve kale arkası tribün biletleri ise 1 TL olarak açıklandı.. Öte yandan, Torku Konyaspor yönetim kurulumuz, taraftarları bir kez daha uyardı.. Yönetim, taraftarların, play-off grubunda Süper Lig mücadelesi veren Konyaspor’a ve Konya’ya yakışır tezahürat yapmalarını istedi.  Yeşil-beyazlı yönetim, Torku Konyaspor’un kalan maçlarda ceza almaması adına Bucaspor Kulübü oyuncu ve taraftarlarına,  hakemlere ve kulüp yöneticilerine hiçbir şekilde zarar verilmemesi amacıyla centilmenlik içerisinde tezahürat yapılması gerektiğini belirterek, taraftarların sadece Konyasporlu futbolcuları desteklemelerini istediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri