El ele verme zamanı

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında göreve gelen İsmet Karababa başkanlığındaki TÜFAD Konya Şubesi Yönetimi Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında göreve gelen İsmet Karababa başkanlığındaki TÜFAD Konya Şubesi Yönetimi Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ı ziyaret etti.  Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda bulunan yeni kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdullah Şanlı'da hazır bulundu.

TÜFAD Konya Şubesi olarak yeni ve herkesi kucaklayan bir anlayışla göreve geldiklerini ifade eden TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, "Amacımız Konya'da sporun içerisinde yer alan tüm unsurlarla birlikte el ele vererek Konya antrenörlüğünü en iyi yerlere taşımak. Bununla birlikte tabiki de Konya sporuna da katkıda bulunmak. Bu doğrultuda yola çıktık ve herkesin desteğine ihtiyacımız var. Konyaspor'umuz, Konya'mızın önemli marka değerlerinden. İnşallah son yıllarda yakalanan çıkış ve başarı devamı getirilerek devam eder ve Konya artık bir spor şehri kimliğine kavuşur" diye konuştu.

EL ELE VERİLİRSE İYİ İŞLER OLUR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanımız Ahmet Şan'da, "Konya'da sporu yönetenler el ele verdiği zaman güzel işlerin ortaya çıkacağını herkes görüyor. Buna en güzel örnek şehrimizin Milli Takımımıza yaptığı ev sahipliği ve bunun tüm ülkedeki olumlu yansımaları. Artık Konya bir spor şehri olmaya yolunda dev adımlar atmaya başladı. Bu yıllardır özlemi çekilen bir durum. Bu birlikteliğin devamı açısından bu tarz işbirlikleri her zaman önemlidir. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Bizde Konyaspor Kulübü olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri