El ele kazanalım

Hafta içinde Denizlisporu deplasmanda deviren ve ardından yönetim kurulu değişikliği ile yeni bir yapılanma içerisine giren Konyaspor, yarın(23/10/2011) evinde Karşıyakayı ağırlıyor
Saat 16.00’da başlayacak olan maç TRT’den yayınlanacak

Konyaspor bugün İzmir temsilcilerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadında oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maç TRT’den naklen yayınlanacak. Maçta, Çankırı bölgesinden Fethi Serkan Koçak düdük çalacak. Koçak’ın yardımcılığını Neşet Merdin ve Emin Yıldırım yaparken, maçın dördüncü hakemi Bilal Kunt. Hafta içerisinde oynanan maçta Denizlispor’u deplasmanda deviren Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlıkları galibiyet üzerine yapıldı. Moral süper. Tüm camia 3 puan için kenetlendi.
Konyaspor’da, önce akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışmada Serkan Şahin takımdan ayrı olarak kendisi için hazırlanan özel program doğrultusunda çalıştı. Antrenman yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Bu arada, antrenmanda sakatlanan Muhammet tesislere geçerek tedavi oldu.
Yeşil-beyazlılar, hazırlıkları dün sabah gerçekleştirilen antrenmanla tamamladılar ve tesislerde dinlenmeye çekildiler.  Antrenmanda dünkü çalışmada sakatlanan Muhammet Yürükuslu takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı. Çabukluk-koordinasyon ve 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda, futbolcular kaleciler Mariusz Pawelek, Ercüment, Nazmi ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut ve penaltı çalışması yaptı. Çalışma açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor’da, Ertuğrul dışında Muhammet’in sakatlığı var. Bu futbolcunun durumu maç öncesi belli olacak. Oynamaması halinde yerinde Rıfat’ın forma giymesi bekleniyor. Sakatlığı iyiye giden Serkan Şahin, riske edilmeyecek ve ilk 11’e alınmayacak. Kartallar, bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet (Rıfat)- Alvaro, Serbay- Gökhan, Recep, Ali Dere–Robak.
Konyaspor ile Karşıyaka arasında oynanacak maçın biletleri dün satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletlerini bugün de stat gişelerinden temin edebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, bilet ücretleri şöyle. Eski yeşil tribün: 1 TL. Yeni yeşil tribün: 5 TL. Maraton tribün: 5 TL. Misafir takım tribünü: 5 TL. Kapalı tribün: 25 TL. Konyaspor ile Karşıyaka, bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 10 maçtan 4’ünü Konyaspor, 4’ünü Karşıyaka kazandı ve 2 maç ise berabere sonuçlandı. Konyaspor bu maçlarda attığı 8 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü. Konyaspor, Çankırı bölgesi hakemi Fethi Serkan Koçak ile bu sezon ikinci maçına çıkacak. Koçak, yeşil-beyazlı takımın sezon öncesi Konya’da düzenlenen Yüksek Hızlı Tren turnuvasında Ankara Demirspor ile oynadığı maçta görev yapmıştı. Bu maçı Konyaspor 1-0 kazanmıştı.
ŞAN: İNANDIK VE GÖREVE GELDİK
Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda futbolcular ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, kendilerine güvendiklerini ve iyi bir aile ortamı yakalayan takımın el birliğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğini söyledi. Başkan Şan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fatih Yılmaz ve Güven Öten ile birlikte teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi. Zor bir görevi kabul ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Sizlerin saha içerisinde mücadelenizi dışarıdan takip ettikten sonra bu ekibin içerisinde yer almamız gerektiğine inanarak görevi kabul ettik ve şimdi buradayız. Mücadelenizi takdir ediyoruz. Yaşanan bir takım sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında görevdeyiz. Biz yönetim kurulu olarak tüm Konya’nın vereceği destekle el ele vererek inşallah daha güzel günlerin yaşanmasına katkıda bulunacağız. Ödemeler konusunda kafanızda bir soru işareti kalmasın. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerde daha önce olduğu gibi bundan sonrada saha içerisindeki mücadelenizi devam ettireceksiniz. İnşallah Konyaspor’u hak ettiği yerlere bu güzel teknik heyet ve oyuncu kadrosu ile taşıyacağız ve başarılı olacağız” dedi.
Yönetim kurulu üyesi Fatih Yılmaz ise başarılı bir performans gösteren Konyaspor’un bundan sonra daha güzel günler yaşaması adına göreve geldiklerini söyledi. Bunu hep birlikte başaracaklarına inandıklarını ifade etti. Yönetim kurulu üyesi Güven Öten ise 5,5 yıl görev yaptığı Konyaspor’da bu kez genç bir ekibin başında yeniden işbaşı yaptıklarını ve dışarıdan takip ettiği mücadelesiyle gurur duyduğu takımımızın güzel günler görmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Kulüp Başkanı Ahmet Şan’ın şahsında yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen teknik direktör Osman Özdemir ise birlikte güzel işleri başaracaklarına inandıklarını ifade etti.
MERHABA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri