Eksikler can sıkıyor

Pazar günü Antalyaspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da yönetimi, sakat oyuncularla cezalılar düşündürüyor. Herşeye rağmen Kartal'ın tek düşüncesi maçı kazanmak

Torku Konyaspor lige döndü. Ziraat Türkiye kupasında Hacettepe’ye yenilerek 3. turda elenen yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü iç sahada oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları dün başladı. Çarşamba günü, Ankara’da Hacettepe karşısında ilk 20 dakikada net gol pozisyonlarından yararlanamayan ve daha sonra yediği goller sonucu konsantrasyonu bozulan ve rakibine uzatma dakikalarında yediği golle yenilerek elenen Torku Konyaspor’da gözler lige çevrildi.  Sezon sonunda orta sıralarda yer alarak ligde kalmayı amaçlayan Kartal’da, Antalya maçının ilk çalışması dün sabah Tatlıcak M: Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirildi. İlk 15 dakikası dışında basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan antrenmanda sakat oyuncular takımdan ayrı çalıştı. Bugün taktik, yarın ise ter idmanı yapacak olan yeşil-beyazlılar akşamda tesislerde kampa girecekler.  Torku Konyaspor’da, sakat olan Kokaloviç, İshak ve Ali Turan ile sarı kart cezalısı Ergün Teber Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Ömer Ali’nin durumu ise yarınki antrenmanda belli olacak.  Kartal’da hedef, Antalyaspor’u taraftarlarının desteğiyle yenerek moral kazanmak ve güven tazelemek.
HAKEM: HALİS ÖZKAHYA
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 10 Kasım Pazar günü B.Şehir Bld.Atatürk Stadyumu'nda Torku Konyaspor ile MP Antalyaspor arasında oynanacak ve saat 14:00'de başlayacak mücadelede Halis Özkahya'nın görev yapacağı açıkladı. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Gökçü, beşinci hakemi Deniz Ateş Bitnel, altıncı hakemi ise Ali Şükrü Beldüz. Spor Toto Süper Lig'de 11.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Bugün oynanacak olan Elazığspor-Erciyesspor maçını Barış Şimşek, Eskişehirspor-Akhisarspor maçını ise Özgür Yankaya yönetecek. Bi iki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak. Yarın ise saat 15:30 Kasımpaşa A.Ş.-Gaziantepspor maçını Çağatay Şahan, saat 19:00 Kayserispor-Beşiktaş maçını Mustafa İlker Coşkun, saat 19:00 Sivasspor-Bursaspor maçını Mete Kalkavan, saat 19:30 oynanacak Ç.Rizespor A.Ş.-Kardemir D.Ç.Karabükspor maçını ise  Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Pazar günü saat 14.00'de oynanacak Torku Konyaspor-MP Antalyaspor maçını Halis Özkahya, saat 16:30 Gençlerbirliği-Trabzonspor maçını Tolga Özkalfa, saat 19:00 Fenerbahçe-Galatasaray maçını ise Bülent Yıldırım yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri