Eksik mevkisel değil

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem, Anadolu Selçukluspor’da eksiğin mevkisel değil genel bir eksik olduğunu söyledi. Erdem, “Yaptığımız transferlerle bunu aşmaya çalıştık” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem yeşil beyazlıların gündemini açıkladı. Bu sezon korkulu rüya görülmeyeceğini söyleyen Erdem, takımdaki eksikliklere de açıklık getirdi.

“KAMP DÖNEMİ VERİMLİ GEÇTİ”

Açıklamalarına kamp dönemini değerlendirerek giren Erdem, “Hep aynı şeyleri söylüyoruz ama Konya Selçukluspor ekibi genç ve karakterli bir ekip. Ancak bu puandaysa belli sıkıntılarda var demektir. Kampın yararının çok olduğu kanısındayım. Oyuncuların arzu ve isteklerinden memnunum. Öncelikle takım olma adına, birlik beraberlik adına aynı şeyleri düşünüp yapmaları bizleri sevindiriyor.”

“İSTEDİKLERİMİZE YAKIN İSİMLER”

Devre arası transfer döneminde istenilen isimleri almanın zorluğuna değinen Erdem, “Devre arası transfer döneminde istediğiniz oyuncuları almak zor. Ama istediklerimize yakın isimler aldık. Bir iki tane daha katarsak daha iyi kanısındayım. Burda amaç mevcut kadrodaki oyuncularla rekabeti artırmak, üst liglere adam hazırlamak ve şu durumdan da bir an önce kurtulmak.” şeklinde konuştu.  

“DAHA ÇOK ÇALIŞMALILARI LAZIM”

Erdem, Torku Konyaspor’dan gelen Abdülkerim ve İsmail’e de değinerek, “Biz oyuncu transferlerinde Abdülkerim ve İsmail olarak hiç değerlendirmedik. Buradaki isimlerle Abdülkerim ve İsmail arasında hiçbir fark yok. Gelen oyuncular bir kere bize uyum sağlayacaklar. Mevcutlardan ne kadar verim istiyorsam onlardan da o kadar istiyorum. Hatta devre arası geldikleri için daha çok çalışmalılar.” dedi.  

“ABİ KONUMUNDAKİLERİ ALMAYA ÇALIŞTIK ”

Transferler yaparken mevkii eksikliklerinden farklı bir düşünceleri olduğuna dikkat çeken Erdem, “Konya Anadolu Selçukluspor’da mevkisel değil ancak genel bir eksik var. Baktığınız zaman çocukların hepsi bu ligin oyuncuları. Ancak bulunmuş olduğumuz konum ve 2. Yarı itibari ile oynayacağımız zorlu ve stresli maçlar kırılgan yapılarına zarar verebilir. Bu da direk takıma yansıyacaktır. Onun için abi konumunda oyuncuları almaya çalışıyoruz. Yoksa diğerlerinden oyun olarak fiziksel olarak üstün ve bizi kurtaracak oyuncular değil. O ağabeylerinde takım içerisinde diğer oyuncularla kaynaşıp stresli maçlarda sahada yer alıp faydalı olacaklar.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri