Ekrem Coşkun 20 liraya tost+içecek menüsünü nasıl satacak? İşte kritik cevap

Bu hafta itibarıyla İhsaniye Mahallesi Maliye binası karşısına açılacak ilk dükkânla piyasa göre çok daha ucuza tost satacak olan Ekrem Coşkun, 'Sürüm yaparsak inşallah zarar etmeyeceğiz. Kazanamasak da kazandığımız günlere sayacağız' dedi.

Ekrem Coşkun, 'Ekrem Coşkun Tost' konseptiyle ilk dükkânını bu hafta için Maliye binası karşısına açıyor. Etliekmek ve dönerde olduğu tostta da ucuz fiyat politikası uygulanacak. Piyasaya göre içecekle birlikte çok ucuza satış yapılacak olan Ekrem Coşkun Tost işletmesinde çeşit de fazla olacak. Tost dükkânında içecek Ekrem Coşkun'dan olacak. Karışık tost ve istenen içecek 20 liraya satılacak. Kaşarlı-sebzeli tost ve istenen içecek 25 liraya satışa sunulacak. Sucuklu-kaşarlı tost ve istenen içecek 25 liraya, karışık tost ve istenen içecek 30 liraya, karışık-sebzeli tost ve istenen içecek 30 liraya, sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost ve tercih edilecek içecek 30 liraya, kaşarlı et döner tost ve içecek 50 TL'ye satılacak. Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam olacak.

COŞKUN “NASIL OLACAK” SORUSUNA YANIT VERDİ

Ekrem Coşkun, yeni işletmeleriyle ilgili konuştu. Coşkun, “Hafta içinde inşallah Maliye karşısında Ekrem Coşkun Tost konseptimizin ilk şubesini açacağız” dedi. “Bu fiyata tost mu olur? Üstelik içecek de dahil nasıl olacak bu iş? Kaşarların sucukların içinde kim bilir neler var neler karıştırıyorlar” diye soruları ve yorumları gördüğünü belirten Ekrem Coşkun, “Sucuğumuzu malzemeden hiç ödün vermeden Konet yapıyor. Kaşarımız gerçek kaşar, eritme tost kaşarlarından değil. Ve şehrimizin Konet gibi büyük markalarından biri olan Konsüt ile çalışıyoruz. Tereyağımız da Konsüt’ten. Krema kullanmıyoruz” şeklinde konuştu.

SÜRÜM YAPARSAK ZARAR ETMEYECEĞİZ

“Şimdi can alıcı konuya gelelim” diyen Ekrem Coşkun, daha sonra şunları kaydetti: “Bu kalitede ürünleri bu fiyata satarak nasıl para kazanacaksınız? Öncelikle bu şehrin ve bu ülkenin insanları güzel şeyleri hak ediyor. Biz hiç de kolay olmayan bir yolculuğa çıktık. Asgari ücretle geçinen aileleri, çocuğuna harçlık vermekte zorlanan babaları düşündük. Sürüm yaparsak inşallah zarar etmeyeceğiz. Ama birçok babanın annenin duasını alacağız. Kazanamazsak da kazandığımız günlere sayacağız.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri