Ekonomik paket, işsizliğe çözüm değil

Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman, hükümetin küresel ekonomik krizin etkilerini azaltmak için çıkarttığı paketin işsizlik sorununu çözmekten uzak olduğunu söyledi.
 İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman, İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe ve İttifak Holding Basın- Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Ecevit Öksüz yeni seçilen Gazeteciler Cemiyeti yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Akman, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Holding olarak halk üzerine bir yapılanmaları olduğunu ifade eden Akman, “Hisselerimizi halka açarak ülkeye hizmet ediyoruz. Yatırım konusunda 2008 yılında ödül aldık. 2009 yılında da almayı umuyoruz”
 dedi. Holding olarak istihdama büyük önem verdiklerini kaydeden Akman, bünyelerinde binlerce kişiyi çalıştırıyoruz. Yeni yatırımlarımızla beraber istihdam etmeye de devam edeceğiz. Ama ekonomik kriz nedeniyle herkes gibi bizde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Ülke olarak büyük bir istihdam sorunu yaşıyoruz. Hükümetim bu sorunun çözümüne yönelik çıkarttığı paketinde yeterli olmadığını düşünüyoruz. Umarız ki yeni çıkartılacak daha kapsamlı paketlerle bu sorun çözülür” şeklinde konuştu.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise, İttifak Holding’in Konya’nın yüz akı olduğunu, krize rağmen çalışmalarına devam ettiklerini ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri