Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Japonya’ya Gitti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, resmi ziyaret için işadamları ile birlikte Japonya’ya gitti. 8 Zeybekci, 10 Ekim 2014 Cuma günü Türkiye’ye dönecek.Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine; meyve, sebze ve kanatlı eti ihracatına dair görüşmelerde...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, resmi ziyaret için işadamları ile birlikte Japonya’ya gitti. 8 Zeybekci, 10 Ekim 2014 Cuma günü Türkiye’ye dönecek.

Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine; meyve, sebze ve kanatlı eti ihracatına dair görüşmelerde bulunacak olan Zeybekci’nin Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Yuko Obuchi ve Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanı Koya Nishikawa ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Tokyo’da düzenlenecek Türk-Japon İş Forumu’nda da iş adamlarına hitap edecek olan Bakan Zeybekci, daha sonra İş Konseyi Eş Başkanı ve IHI Başkanı Kazuaki Kama ve Japonya Dış İlişkiler Teşkilatı (JETRO) Başkanı Hiroyuki Ishige'yi kabul edecek. Türkiye ve Japonya ekonomilerine yön veren önemli işadamları, 16 Ekim 2014 tarihinde İstanbul’da Nihat Zeybekci başkanlığında gerçekleştirilecek olan 22. Türk-Japon İş Konseyi vesilesiyle tekrar buluşacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri