Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Gülen mi önerdi?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bulunmasında Fethullah Gülen'in de dahlinin olduğunu yazdı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı aday olarak açıklanmasının ardından başlayan "Çatı adayı kim buldu?" tartışmaları sürüyor. "Çatı adayı Kemal Derviş buldu" iddiasını bizzat Derviş yalanladı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, "Ekmeleddin Bey'in kampanyası Anıtkabir'den mi başlatılacak" başlıklı bugünkü yazısında, İhsanoğlu'nun adaylığı konusunda Pensivanya'nın dahli olduğunu iddia etti.


Abdülkadir Selvi'nin yazısının konuyla ilgili kısmı şöyle: 

KEMAL DERVİŞ'İN MEKANİZMANIN İÇİNDE 

Ekmeleddin İhsanoğlu ismini Kemal Derviş'in önerdiği yönündeki haberler de bizzat kaynağı tarafından yalanlandı. Kemal Derviş doğru söylüyor. Ekmeleddin İhsanoğlu ismini öneren kişi değil. Ama İhsanoğlu ismi üzerinde mutabakat sağlanması için Washington-Pensilvanya-İstanbul arasında yürüyen mekanizmanın içinde yer aldığı söyleniyor.

BABASI KAHİRE'YE ÇİCEK TOPLAMAYA GİTMİŞ 

Bu arada Ekmeleddin İhsanoğlu'nu parlatma seansları başladı. Önce Atatürk'le bir sorunu olmadığını söylettiler. Babası Mehmet İhsan Efendi Kahire'ye çiçek toplamaya gitmiş!

Oldu olacak Ekmeleddin Bey'in seçim kampanyasını Anıtkabir'den başlatın. Seçim şarkısını da Safiye Ayla'nın Atatürk'ün sevdiği şarkılarından yaparsanız, sözde değil özde Atatürkçü olduğunu kanıtlamış olursunuz. Safiye Ayla'nın taş plakları ne güne duruyor canım.

ÇIPLAK FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİN 

Bir de Ayşe Arman röportajı patlattınız mı tamamdır. İhsanoğlu ailesinin aslında ne kadar çağdaş insanlar olduğunu anlatır bize. Ama üstü çıplak fotoğraf çektirmesin. Ağır ol ki molla desinler kontenjanından girilen Cumhurbaşkanlığı yarışında Ekmeleddin Bey'e zarar verebilir.

Hadi seni kim tutar Ayşe…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri