Eklem problemlerine Zade Vital’den çözüm

Doğadan ilham alan sağlıklı yaşam markası Zade Vital, UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen formülüyle vücuttaki kolajen üretimini destekliyor.

Tip 2 kolajenin, kıkırdak dokusunu destekleyerek eklem rahatlığı, mobilite ve esnekliği artırmaya yardımcı olduğu biliniyor. Sağlıksız çevresel koşullar, ilerleyen yaş, stres ve eklem hasarı gibi nedenlerle artan kolajen kaybına özel olarak sunulan ürün, eklem sağlığınızın önemli bir destekçisi oluyor.

Günün her saati, aç ya da tok karnına kullanılabilen, günde tek doz 40 mg. ile kullanım kolaylığı sağlayan, bitkisel kapsül form, vücutta kolayca tolere ediliyor, bağırsaklarda bağışıklık sistemi hücreleri ile etkileşerek, eklem hasarını engellemeye destek oluyor.

Eklem sorunlarınızda destekçiniz UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen ile yapılan klinik bir çalışmada, glukozamin+kondroitin kombinasyonlarına göre daha yüksek (%35) etki sağladığı, yenilikçi etki mekanizmasıyla, eklem hasarları, immun süreçler ve eklem inflamasyonunu baskılamada etkili olduğu bildiriliyor.

FDA (U.S. Food Drug and Administration / ABD Gıda ve İlaç Kurumu) tarafından GRAS statüsü ile güvenilir ve zararsız olarak kabul edilen UC-II ürünü diğer yandan New Dietary Ingredients (NDI) / Yeni Beslenme Bileşeni listesine de eklenerek güvenilirliğini kanıtlıyor.

Zade Vital, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile iş birliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alarak GMP standartlarında ürettiği UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen eklem sağlığınız için öneriliyor.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri