Eklem, Kas Ve Kemikleri Öğrendiler

Burç Kozan 4/A sınıfı öğrencileri fen bilgisi dersinin 'Vücudumuzu tanıyalım' ünitesindeki hareket ve destek sisteminin konuları olan kemikler, eklemler ve kasları okul yemekhanesinde kuzu çevirme üzerinde gördü. Kemiklerin yapısını ve...

Burç Kozan 4/A sınıfı öğrencileri fen bilgisi dersinin 'Vücudumuzu tanıyalım' ünitesindeki hareket ve destek sisteminin konuları olan kemikler, eklemler ve kasları okul yemekhanesinde kuzu çevirme üzerinde gördü.

Kemiklerin yapısını ve sertliğini, eklemlerin hareketliliği ve yapısını, kasların kemikleri nasıl hareket ettirdiğini birebir öğrenen öğrenciler, dersin çok verimli geçtiğini söyledi. Okul öğretmenlerinden Nedim Görmez ve 4/A sınıfı öğretmeni Serap Koç öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte güzel anlar yaşandı. Öğretmenler, öğrencilerine yaşayarak dersleri öğretmek istediklerini söyledi. Kitabi bilgilerin, pratik hayatta kullanılmadıkça önem taşımadığını aktaran Koç, hayatla iç içe olmayan konuların öğrenciler tarafından çabuk unutulduğunu ifade etti.

Okul personeline ikramda bulunan 4/A sınıfı öğrenciler, ardından kuzu çevirmeyi afiyetle yedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri