Ekici’den Şen’e tebrik ziyareti 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici beraberindeki heyet ile yeniden Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Halid Şen’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Merhaba Gazetesi, Merhaba İletişim Yayıncılık A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrası tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Merhaba Gazetesi İmtiyaz sahibi Halid Şen’e tebrik ziyaretleri sürüyor. 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici beraberindeki heyet, Halid Şen’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de eşlik etti. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette Halid Şen’e başarılar dileyen Ekici, “Yerel basın, demokrasi kültürünün yerel düzeyde yayılması ve yerleşmesine katkı sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Merhaba Gazetesi ilkeli duruşu ile bu görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Genel kurulun hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

ŞEN’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de,  Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve heyete teşekkür etti.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri