Ekici: Çiftçilerin zararı karşılanmalı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Karaman’ın Başyayla ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle ekili arazileri zarar gören çiftçiler için yetkililere çağrıda bulundu. Ekici, “Çiftçilerimizin zararı derhal giderilmelidir” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Karaman’da etkili olan sağanak yağışın ardından çok sayıda ekili tarım arazisi zarar gördü. Karaman’ın Başyayla ilçesinde aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölge oldu. Bölgede ekili ve dikili alanlarda önemli zararlar meydana gelirken, yetkililerde hasar tespit çalışmalarına başladı.

TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Bölge çiftçisine geçmiş olsun dileklerini ileten Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, yetkilere de çiftçilerin zararlarının karşılanması çağrısında bulundu. Ekici, “ Çiftçilerimiz son yılların en büyük mağduriyetini yaşıyor. Ektiği ürünü para etmeyen birçok çiftçi ürünlerini tarlada çürümeye terk ederken, iktidar olanları seyretmeye devam ediyor. Ülkemizin dört bir yanında çiftçiler traktörleriyle eylemler yaparken maalesef Karaman’da da üzücü bir haber aldık. Kentte etkili olan sağanak yağış, ekili arazilere büyük zarar verdi. Selden etkilenen tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yetkililer son günlerde zor günler geçiren çiftçilerimizin zararını derhal karşılamalı. Konunun yakın takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri