Eken: Yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Gaziosmanpaşa maçında gösterdikleri performans ve kazanma hırsı nedeniyle oyuncularımızı tebrik eden...

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Gaziosmanpaşa maçında gösterdikleri performans ve kazanma hırsı nedeniyle oyuncularımızı tebrik eden Teknik Direktör Salih Eken, ‘kendi sahamızda oynayacağımız İskenderun Demir Çelikspor engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz’ dedi. Takımın yükselen performansından memnun olduğun kaydeden Teknik Direktör Salih Eken: “Sezon başından bu yana yapmaya çalıştığımız şeyleri, futbol adına doğru bildiklerimizi gün geçtikçe daha iyi uygulamaya koyuyoruz. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Futbol oynamasının yanında kazanmayı da öğrendik. İlk başlarda iyi oynayıp kazanamadığımız maçlardan çıkardığımız dersler vardı. Lig uzun bir maraton ve bu maratonda her türlü sonuç yaşanacaktır. Biz iyi bir çıkış yakaladık. Oyuncu grubumuzun kendi arasında ve şehirde takıma bir güven oluştu, bir hava yakaladık. Sezon başına baktığımızda oyuncu kardeşlerimin kendilerine olan güvenleri arttı. Sezon başı ile hiçbir konuda aynı değiliz” dedi.
Yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 13:30’da başlayacak karşılaşmada konuk edeceğimiz İskenderun Demir Çelikspor’un güçlü bir rakip olduğuna dikkat çeken Teknik   Eken: “Çok zor bir maça çıkacağız. Belki de sezonun bizim için en önemli maçlarından bir tanesi olacak. Kazanırsak daha rahat bir konuma ulaşacağız. Kazanamazsak ta ligin sonu değil. Ama yenemiyorsak yenilmemeliyiz de. Elbette ki amacımız üç puanı almak. Beraberliğe razı olan düşüncemiz yok. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Ancak dediğimiz gibi rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Deplasmanda başarılı bir takımla oynayacağız. Bu güne kadar oynadıkları maçlara baktığımızda bizimle aynı durumda sayılırlar. Ligin sayılı takımlarından bir tanesi. Biz gerçek oyunumuzu oynayabilirsek yeneceğimizi düşünüyoruz. Takımızda iki eksiğimiz var. Geçtiğimiz haftada sakatlığı nedeniyle aramızda olamayan Feyyaz ve Semih’in maça yetişmeleri zor gibi görünüyor. Uğur’un hafif sakatlığı var ve tedbiren takımda ayrı çalıştı. Ancak Uğur’un maç gününe kadar iyileşip bizimle oynayacağını düşünüyoruz. Pazar günü Konya’da iki denk takımın mücadelesinde taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destekle rakibimizi yenip sıralamada yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri