Ehliyet sınav sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınavına giren binlerce adayın merakla beklediği Ehliyet sonuçları MEB'in resmi sitesinde duyuruldu.

MEB Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. İşte 10 Ekim Ehliyet sınav sonuçları...

10 Ekim 2015 Cumartesi günü sürücü adayları girdikleri Ehliyet sınavı sonuçlarına 20 Ekim 2015 Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesini ziyaret ederek ulaşabilirler. İşte 10 Ekim Ehliyet sınav sonuçları hakkında detaylı bilgiler...



Ehliyet alabilmek için sınavına giren sürücü adaylarının meraklı bekleyiş sona erdi. Sürücü adayları, ehliyet sınav sonuçlarını www.meb.gov.tr internet sitesindeki sorgulama ekranından öğrenebilirler.
 

MEB'in resmi sitesini ziyaret edenler sınavlar kategorisinden 'Motorlu taşıt sürücü adayı sınav duyuruları' nı tıklayarak '10 Ekim 2015 Ehliyet sınav sonuçları' na rahatlıkla ulaşabilirler.

Adaylar Ehliyet sınav sonuçları için TC Kimlik No ile sorgulama yapabilirler.

Ehliyet sınavından başarılı olmak için İlk Yardım, Trafik ve Çevre, ve Araç Tekniği derslerinden oluşan 50 soruluk testten 70 puan almak yeterli olacaktır.

Sınavdan başarılı olan adaylar direksiyon sınavı için bekleyecekler. Direksiyon sınavından da başarılı olan adaylar ehliyet almayı hak kazanacaklar.

Başarısız olan adaylar için tekrar sınav düzenlenecektir. Bunun için kurslarınız ile iletişim içinde olmanız gerekmektedir.

10 Ekim Ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklandı

Ehliyet almak isteyen binlerce adayın merakla beklediği 10 Ekim2015 Ehliyet sınav soru ve cevapları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinde açıklandı.

10.10.2015 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı için aktif linklere tıklayarak pdf formatında indirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri