Eğitimciler Sivas Köftesi Partisinde Bir Araya Geldi

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Sivas köftesi partisinde eğitimciler aileleri ile birlikte bir araya geldi. Eğitimciler ve aileleri piknikte stres attı. Melikgazi ilçesi Sarımsaklı mahallesi mesire alanında düzenlenen...

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Sivas köftesi partisinde eğitimciler aileleri ile birlikte bir araya geldi. Eğitimciler ve aileleri piknikte stres attı.

Melikgazi ilçesi Sarımsaklı mahallesi mesire alanında düzenlenen pikniğe eğitimciler aileleri ile birlikte büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı piknikte hazırlanan Sivas köfteleri pişirilerek davetlilere ikram edildi.

Aktif Eğitim Sen Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Kaya, aileleri ile bir araya gelen eğitimciler hem kendi ailesi hem de Aktif Eğitim Sen ailesi olarak tanışma, kaynaşma fırsatı bulduklarını dile getirdi. Eğitimcilere etkinlikte seslenen Ayhan Kaya, şunları söyledi: "Öncelikle davetimize yoğun katılımınız için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni bir eğitim-öğretim yılının başında böyle bir organizasyon vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyduk. Yeni eğitim - öğretim yılı tüm eğitim camiamız için inşallah hayırlara vesile olur. Bu organizasyonu da inşallah geleneksel hale getirip her yıl siz değerli üyelerimizle buluşmayı ümit ediyoruz."

İkramların ardından Aktif Çocuk Kulübü olarak oyunlar oynandı. Halat çekme, mendil kapmaca, yumurta taşıma gibi oyunların oynandığı piknikte kazananlara kalem, defter ve kırtasiye alımında kullanılmak üzere hediye çekleri verildi. Özellikle çocukların çok eğlenmesi ve ailelerin neşeli tavrı gözlerden kaçmadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri