Eğitim Destek Evi, Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı

Bandırma Belediyesi tarafından ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, yeni eğitim dönemi çalışmalarına başladı. Bu yıl 6.7. ve 8. Sınıflarda toplam...

Bandırma Belediyesi tarafından ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, yeni eğitim dönemi çalışmalarına başladı.

Bu yıl 6.7. ve 8. Sınıflarda toplam 114 öğrenciye eğitim verecek olan Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi, genç ve dinamik öğretmen kadrosuyla öğrencilerine kaliteli bir dershane hizmeti sunuyor. Verilen eğitimin hizmetinin yanında öğrencilerimize birçok konuda destek sağlayan Eğitim Destek Evi, kırtasiye, yardımcı ve test kitapları gibi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da öğrencilere katkı sağlıyor.

Yeni dönem çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert ve Meclis Üyesi Erhan Elmastaş’ın da katılımıyla kitap yardımı dağıtımı gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla temin edilen Matematik, Türkçe, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden oluşan konu anlatımlı soru bankası kitaplar, Başkan Mirza tarafından öğrencilere dağıtıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri