Egiad, Sektörel Tanıtım Günleri Ve İş Zirvesi Düzenleyecek

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), 'EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi Fuarı 2013' hazırlık çalışmalarını başlattı.

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), 'EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi Fuarı 2013' hazırlık çalışmalarını başlattı. Bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan fuar kapsamında inşaat, imalat ve hizmet sanayi ön plana çıkartılırken, zirvenin panel kısmında ise 'Marka, Markalaşma ve Cumhuriyet’in 100. Yılında İzmir' başlıkları işlenecek.

EGİAD tarafından düzenlenecek olan ve İzmir’in ilk iş zirvesi fuarları arasında yer alan 'EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi 2013', 14-15 Kasım tarihlerinde tüm iş dünyasını İzmir’de buluşturacak. İzmir Fuar alanında gerçekleştirilecek organizasyon kapsamında, EGİAD üyesi şirketlerin ürün ve hizmetlerinin tanıtıldığı sergiler açılırken, markalaşma konusunda ise paneller gerçekleştirilecek. Ana sektörün inşaat olarak belirlendiği, ancak imalat ve hizmet sektörlerini de kapsayacak şekilde organize edilen fuar kapsamında, İzmir’in en büyük inşaat yatırım firmaları yer alacak. EGİAD üyelerinin hem projelerini tanıtacağı hem de alt tedarikçileriyle buluşma şansını yakalayacakları organizasyonda, karşılıklı iş görüşmeleri sayesinde uzun vadede ekonomiye ciddi katkılar sağlanacak.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, değişik etkinliklerle zenginleştirilen ve çok sayıda ziyaretçinin katılımı beklenen bu önemli organizasyonun, iş dünyasının İzmir’de buluşma noktası olacağını belirterek, "Sektör Tanıtım Günleri çerçevesinde düzenlediğimiz etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da EGİAD üyesi firmalarımızın standları iki gün boyunca gezilebilecek. Üyelerimiz arasında ticari işbirliğini arttırmayı hedefleyen söz konusu etkinlikte firmalarımız ürün ve hizmetlerini sergileme imkanı bulacak.” dedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri