Egiad Sektör Tanıtım Günleri Ve İş Zirvesi Düzenleyecek

Türkiye'nin en kapsamlı sektör ve iş zirvelerinden biri olan Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'nin altıncısının hazırlıkları tamamlandı.

Türkiye'nin en kapsamlı sektör ve iş zirvelerinden biri olan Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'nin altıncısının hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl da iki gün boyunca paneller, oturumlar ve ziyaretler kapsamında Türkiye’den binin üzerinde işadamı ve yönetici buluşacak. Oturumlarda Türkiye ve İzmir ekonomisi, iş dünyasının gözüyle masaya yatırılacak. Medya, demokrasi ve etik, markalaşma, Turquality ve İzmir’de inşaat sektörü gibi konular tartışılacak. Bu yıl inşaat, imalat ve hizmet sektörünün ön plana çıkarıldığı zirvenin açılışı, 14 Kasım Perşembe saat 10.00’da, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A ve 1B hollerinde yapılacak.

Zirveye yönelik bilgi veren EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, çeşitli etkinliklerle zenginleştirilen ve çok sayıda ziyaretçinin katılımı beklenen organizasyonun, iş dünyasının İzmir’de buluşma noktası olacağını ve üyelerin yer alacağı stantlarla zenginleşeceğini söyledi. Katılımcı firmalara oldukça önemli avantajların yanısıra hem pazarlama hem de tanıtım faaliyetlerini birarada yürütme imkanı sağlayacağını vurgulayan Kaya, “EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi, katılımcı firmalarımızın satış ve tanıtımı açısından önemli kazanımlar elde edeceği büyük bir organizasyon olacaktır. Program çerçevesinde düzenlediğimiz etkinlikte, her yıl olduğu gibi bu yıl da EGİAD üyesi firmalarımızın stantları iki gün boyunca gezilebilecek. Üyelerimiz arasında ticari işbirliğini arttırmayı hedefleyen söz konusu etkinlikte, firmalarımızın ürün ve hizmetlerini sergileme imkanı doğacaktır. Ayrıca bu zirveyle Türkiye ekonomisinin mevcut durumu, sürdürülebilir kalkınmasına yönelik yol haritaları ve iş dünyasının beklentileri masaya yatırılmış olacak. İzmir ve Türkiye’den iş dünyasının geleceğine yön veren isimlerin biraraya geleceği zirve, İzmir’in tanıtımında da önemli bir katkı yaratacaktır.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri