Egeli Giyimcilere İç Giyim Fuarı Daveti

Egeli giyimciler, 5-7 Şubat 2015 tarihinde 8 bine yakın profesyonel ziyaretçinin geldiği If Expo İç Giyim ve Çorap Fuarı’na hazırlanıyor. Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) İzmir’de fuarı organize eden TÜYAP Yetkilileri ile yaptığı...

Egeli giyimciler, 5-7 Şubat 2015 tarihinde 8 bine yakın profesyonel ziyaretçinin geldiği If Expo İç Giyim ve Çorap Fuarı’na hazırlanıyor. Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) İzmir’de fuarı organize eden TÜYAP Yetkilileri ile yaptığı tanıtım toplantısı ile üyelerini, İstanbul’da Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) bünyesinde yer alan derneklerin destekleri ile düzenlenen fuara davet etti.

Anemon Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına MHGF Başkanı Hüseyin Öztürk, EGSD Başkanı Mukadder Özden, TÜYAP Ege Bölge Başkanı Ercüment Er, TÜYAP Tekstil Sektörü Proje Grup Başkanı Gülbin Bozkurt, TÜYAP Pazarlama Grup Müdürü Fuat Güvenlidal, dernek başkanları ve EGSD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

‘FUAR YENİ PAZARLARA AÇILMAYA ARACILIK EDECEK’

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, If Expo İç Giyim ve Çorap Fuarı’nın kendi alanında önemli bir fuar olduğuna dikkat çekerek, İzmirli firmaları fuara davet ettiklerini söyledi. Fuara katılan İzmirli firmaların burada büyük faydalar sağlayacağına inandığını vurgulayan Özden, “Son on yıldır İzmir’de nitelikli içi giyim üretimi konusunda yatırımlar hızlandı. Bu nedenle fuar bizim için daha da önemli hale geldi. Fuara geçen yıl 194 firmanın katıldığını ve 56 ilden 6 bin 368, 60 ülkeden bin 312 olmak üzere toplam 7 bin 680 profesyonel ziyaret etti. Fuarın yeni pazarlara açılmada önemli bir pazarlama aracı olduğunu düşündüğümüzde her yıl büyüyen bu fuar İzmir’de bu alanda faaliyet gösteren firmaların yeni pazarlara yelken açmasını sağlayacaktır.” dedi.

‘İZMİRLİ FİRMALARI BEKLİYORUZ’

MHGF Başkan Hüseyin Öztürk ise destek verdikleri fuarın her yıl büyüdüğüne dikkat çekerek, bu yıl 7 bin 600 metrekarede düzenlenen fuarın önümüzdeki yıl 10 bin metrekare alanın üzerinde yapılacağını kaydetti. Fuarın iç giyim ve çorap firmaların özellikle dış piyasalarda yer almasını sağladığını anlatan Öztürk, İzmirli firmalarında fuarda yer almasını arzu ettiklerini söyledi. Toplantıda TÜYAP yetkilileri de bilgi verirken, toplantıya katılan sektör temsilcileri de fuarın daha iyi noktalara taşınması için görüş ve önerilerini ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri