Efsane Başkan Süleyman Seba İçin Mevlid Okutulacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi tarafından perşembe günü akşam namazından sonra geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Süleyman Seba için mevlid-i şerif okutulacağı bildirildi. Onursal Başkan Süleyman...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi tarafından perşembe günü akşam namazından sonra geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Süleyman Seba için mevlid-i şerif okutulacağı bildirildi.

Onursal Başkan Süleyman Seba için Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarlarının düzenleyeceği mevlid-i şerif okutulacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Tarkan Adik, "2009 yılında Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğimizin açılışını yapan ve kendimize örnek aldığımız Efsane Başkan Süleyman Seba için bir mevlid-i şerif programı organize ettik. 15 Ağustos Cuma günü son yolculuğuna uğurlanan Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Süleyman Seba için 21 Ağustos Perşembe günü akşam namazına müteakip Ali Molla Camiinde Mevlid-i Şerif okutacağız. Beşiktaş'a gönül veren tüm sporseverlerin yanı sıra sarı kırmızı, sarı lacivert, bordo lacivert vs. takım rengi fark etmeksizin tüm sporseverleri mevlid-i şerif programımıza bekliyoruz. Efsane Başkanımız tüm takımları birleştiren bir özelliği vardı, bizde O’nu kendimize örnek alarak bugünlere geldik. Mevlid-i şerif programında da tüm spor renklerini, spor kardeşliğini bir arada görmek istiyoruz. Programa Karadeniz Ereğli halkın da bekliyoruz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri