Edirne’de Savcılığa Sevk Edilen 15 Şahıs Serbest Bırakıldı

Edirne’de bir polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan iki grup arasındaki çatışmanın ardından gözaltına alınan 15 kişi savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.Aralarında Rus, Azeri, Ukrayna ve Türk vatandaşlarının...

Edirne’de bir polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan iki grup arasındaki çatışmanın ardından gözaltına alınan 15 kişi savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Aralarında Rus, Azeri, Ukrayna ve Türk vatandaşlarının olduğu iki grup pazartesi günü Edirne merkez Sabuni Mahallesi Eski İstanbul Caddesi üzerinde karşı karşıya gelmişti.

Silahların kullanıldığı kavgaya müdahale eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin İmrağ kalbinden aldığı kurşunla şehit oldu. Olayın ardından operasyon başlatan polis Edirne, Çorlu ve İstanbul’da toplam 15 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıslar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

“Kasten adam öldürme” başta olmak üzere çeşitli suçlardan savcılığa sevk edilen şahıslar, olayla ilgisinin bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri