"Edirne Edebiyat Günleri" Başlıyor

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Edirne Edebiyat Günleri" 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak.Devecihan Kültür Merkezi salonundaki programa, Ahmet Tezcan, Mustafa Armağan, Ta...

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Edirne Edebiyat Günleri" 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Devecihan Kültür Merkezi salonundaki programa, Ahmet Tezcan, Mustafa Armağan, Tarık Tufan ve Yusuf Çopur isimli yazarlar katılacak.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı tüm resmi/özel kurumların müdürleri ile Edirne’deki okulların Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe, Tarih ve Sosyal Bilgiler zümre başkanları da katılacak. Ayrıca aynı tarihte saat 13.00’te yazarların katılımı ile Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Ortaokulu’nda Z-kütüphane açılış töreni, 14.00 ile 15.30 saatleri arasında Edirne Sosyal Bilimler Lisesinde Mustafa Armağan, Süleyman Demirel Fen Lisesinde Tarık Tufan, İlhami Ertem Lisesi’nde Ahmet Tezcan ve Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesinde Yusuf Çopur tarafından öğrencilere yönelik söyleşi programı yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri