Edebali’den Beksiad’a Dernek Yeri Sözü

Bursa merkez Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BEKSİAD) yeni dernek merkezine kavuşması için destek vermeye hazır olduğunu söyledi.BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı...

Bursa merkez Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BEKSİAD) yeni dernek merkezine kavuşması için destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ile BEKSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret etti. BEKSİAD Başkanı Atalay, Edebali’den BEKSİAD’a kazandırmak istedikleri yeni dernek merkezi için destek istedi.

Atalay, şunları söyledi: “Vişne Ticaret Bölgesi’nin temiz tutulması, çöplerden arındırılması, bölgemize diğer şehir ve ülkelerden gelen müşterilerin gerçekleştireceği ticaret açısından önemli bir konu. Bir diğer önem verdiğimiz konu ise mevcut dernek binamızın bize yetmiyor olması. Eğer ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek düzey de bir dernek binası yapabilirsek, bölgemize ve size daha çok katkı sağlayacağımızı düşünüyorum.”

Bebe çocuk konfeksiyonu sanayicilerinin Bursa’ya değer kattığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, “Bulunduğumuz her ortamda BEKSİAD’ı anlatıyoruz. Sizin üretim gücünüzün Yıldırım adına ne kadar değerli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Siz Yıldırım’ın bir markası oldunuz. Bizde de bu şehre hizmet edenler olarak BEKSİAD’la gurur duyuyoruz. Faaliyette bulunduğunuz alan şehrimizin dünyaya açılan kapılarından biri haline geldi. Bu alanın içimizde olması bizler için büyük mutluluk. Bebe çocuk konfeksiyonu sanayicilerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yıldırım Belediyesi olarak sizlere her alanda destek olmaya hazırız.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri