Ebe ve hemşireler anılarıyla yarışacak

Hamza Olgun, ''Hatıralarınızı Geleceğe Taşıyın'' sloganıyla ebe ve hemşirelerin anılarını yazıya dökerek geleceğe taşıyacağı ödüllü bir anı yarışması düzenleyeceklerini bildirdi.

Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık-Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için kültürel ve sosyal etkinliklerde bulunmayı önemsediklerini belirtti. 
Her sağlık çalışanının mutlaka anlatacağı, hafızasından asla silinmeyen bir anısı olduğunu kaydeden Olgun, açıklamasında şunlara yer verdi: 
''Türk Sağlık-Sen olarak biz de ebe ve hemşirelerin anılarını yazıya dökerek geleceğe taşımaları için ödüllü bir anı yarışması düzenliyoruz. 'Hatıralarınızı Geleceğe Taşıyın' sloganı ile başlattığımız bu anı yarışmasına bu sene kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ebe ve hemşirelerimiz hizmet sunumunda yaşadıkları anıları ile katılabileceklerdir. Başvurular e-mail yoluyla aniyarismasi@turksagliksen.org.tr adresine yapılacaktır. Eserin konusu çalışma hayatında yaşananlar ile sınırlıdır. Yarışmaya son başvuru süresi 15 Nisan 2011'dir. Gönderilen eserler edebiyat alanında uzman ve akademisyenler tarafından değerlendirilecek ve yarışmanın sonuçları Mayıs ayında açıklanacaktır.'' 
Olgun, yarışmada birinci olan eser sahibine 5 yıldızlı bir otelde 3 kişilik 4 gece 5 gün tatil, ikinciye diz üstü bilgisayar, üçüncüye profesyonel fotoğraf makinesi verileceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri