E-5 Kenarında Ağaç Katliamı

Zeytinburnu’nda E-5 Karayolu’nun kenarında dikili bulunan onlarca ağaç kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Vatandaşlar, ağaç katliamına tepki gösterdi.Ambarlar mevkii, Avcılar-Topkapı istikametinde E-5 Karayolu'nun kenarında bulunan...

Zeytinburnu’nda E-5 Karayolu’nun kenarında dikili bulunan onlarca ağaç kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Vatandaşlar, ağaç katliamına tepki gösterdi.

Ambarlar mevkii, Avcılar-Topkapı istikametinde E-5 Karayolu'nun kenarında bulunan onlarca ağaç henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından kesildi. Kesilen ağaçların parçaları, toplanmayıp yeşillik alanda bırakıldı. Ağaçların kesilmesinin ardından yeşillik alan tepeye dönüştü.

Olay yerinden geçmekte olan vatandaşlar ağaçların kesilmesine tepki gösterdi. Ağaçların kesilmesinin çok üzücü bir şey olduğunu belirten vatandaşlar, E-5’ten geçen herkesin ağaçlık alanı gördüğünü ve yeşillik alanın orman gibi göründüğüne dikkat çekti. Ağaçların kesilmesinin çağ dışı olduğunu kaydeden Ali Yıldırım, ağaçların kesilmesi sebebiyle çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri arazinin özel mülk olduğunu söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri