Düzkaya: Üzgünüz

Denizlispor karşısında oynadıkları futbolla yenilgiyi hak etmediklerini söyleyen Düzkaya, Maçın hakkı beraberlikti dedi
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Denizlispor karşısında alınan yenilgiye çok üzüldüklerini, sergiledikleri mücadelenin hakkının en az 1 puan olduğunu söylerken, ilk dakikalarında gelen talihsiz bir golle yenik duruma düştüklerini belirtti. Mustafa Düzkaya, yaptığı açıklamada Denizlispor karşısında maçın henüz ilk dakikalarında gelen talihsiz bir golle yenik duruma düştüklerini belirtti. Golden sonra oyunda dengeyi kurduklarını ifade eden Düzkaya, ''Bu kez de Serhat kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İkinci yarının hemen başında beraberliği yakalamamıza rağmen rakibimizin ikinci golüne engel olamadık ve sahadan yenilgiyle ayrıldık'' dedi.
Düzkaya, yenilgiye rağmen sergilenen futbolun gelecek için umut verdiğini ve özellikle ikinci yarıda sahanın tek hakiminin Konyaspor olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
''Denizlispor'a 90 dakika boyunca net gol pozisyonu vermedik. Yediğimiz goller bile net pozisyon değildi. Sahada 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımız inanılmaz bir mücadele ve özveri gösterdiler. İkinci yarıda sahada sadece Konyaspor vardı, ancak golü Denizlispor buldu. Bu mağlubiyet bizi çok üzdü. Sergilediğimiz mücadelenin hakkı en az 1 puandı. Son haftalarda çok iyi mücadele ediyoruz. Konyaspor kesinlikle bulunduğu yerin takımı değil. Bunu ilerleyen haftalarda herkese göstereceğiz.''
VEYSEL:10 KİŞİ KALMAMIZ ETKİLEDİ
Denizlispor karşısında eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ve maçı en kötü ihtimalle berabere bitirebilecek pozisyonları bulduklarını ifade eden Veysel Cihan, “Mücadelemizin karşılığı bu olmamalıydı. Puansız ayrıldığımız için üzgünüz” dedi.
Denizlispor maçının ilk 10 dakikası dışında mücadeleci bir oyun ortaya koyduklarını belirten Veysel Cihan, “Oyunda dengeyi kurduğumuz hatta üstünlüğü ele geçirdiğimiz bir anda 10 kişi kaldık. İlk yarının uzatma dakikalarında açıkça görülen pozisyonda penaltımız verilmedi. Bu penaltı olsaydı soyunma odasına daha farklı bir şekilde gidebilirdik. Ama her şeye rağmen ikinci yarıda olağanüstü bir mücadele ortaya koyduk. Beraberliği yakaladık. Ama hemen ardından ikinci golü yememiz bizi biraz zorladı. 10 kişiyle oynamamıza rağmen beraberliği yakalayacak hatta galip gelecek pozisyonlarda bulduk, ama olmadı. Maç içerisinde bir takımın başına gelebilecek tüm olumsuzlukları yaşamamıza ve kaybetmemize rağmen rakip karşısında oyunun genelinde üstün olarak taraftık. Mücadelemizin karşılığını puan olarak alamadığımız için üzgünüz. Ama bu kaybı Antalyaspor maçında telafi edeceğimize inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.
Yeşil-beyazlı ekibin Mısırlı futbolcusu  Ayman ise hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “En azından beraberlikle dönmemiz gerekiyordu. İnşallah gelecek hafta bu mağlubiyeti telafi ederiz. Serhat’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu görmedim” dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri