Düzeltme - Kılıçdaroğlu, Bağdat'ta Bakan Abullah Müftü Tarafından Karşılandı

Irak ziyareti için başkent Bağdat'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Vilayetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Turhan Abdullah Müftü tarafından karşılandığı belirtildi.

Irak ziyareti için başkent Bağdat'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Vilayetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Turhan Abdullah Müftü tarafından karşılandığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun Irak Hukuk Devleti Koalisyonu Başkan Yardımcısı Halid Atiye tarafından karşılandığı belirtilmişti. Haberimizi düzelterek tekrar yayınlıyoruz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti taşıyan THY'nin tarifeli uçağı Irak'ın başkenti Bağdat'a indi.

Irak Başbakanı Nuri El Maliki'nin daveti üzerine 20-24 Ağustos tarihleri arasındaki ziyarete katılan CHP'li heyet ve beraberindekileri taşıyan tarifeli uçak, saat 15.00 sıralarında Bağdat'taki havalimanına sorunsuz iniş yaptı. Türkiye'den gelenleri, Irak Hukuk Devleti Koalisyonu Başkan Yardımcısı Halid Atiye karşıladı. Karşılama sonrası kalacakları otele hareket eden Kılıçdaroğlu ve heyeti onuruna bu akşam yemek verilecek.

Temaslarına yarın sabah saat 10.00'da Al Nahrain Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin konferansı ile başlayacak olan Kılıçdaroğlu, 'Irak-Türkiye İlişkileri' konulu bir sunum yapacak. Aynı gün eski Başbakan İbrahim Caferi ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, ardından saat 18.00'de Başbakan Nuri El-Maliki ile görüşecek.

Maliki, daha sonra Türkiye'den gelenler onuruna akşam yemeği verecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri