Düzce’den Ankara’ya Yerel Yönetimler Çıkarması

Ankara’da yapılacak olan ve iki gün sürecek olan ‘Yerel Yönetimler Sempozyumuna’ Düzce Belediyesi büyük bir organizasyonla katılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı sempozyuma Düzce Beled...

Ankara’da yapılacak olan ve iki gün sürecek olan ‘Yerel Yönetimler Sempozyumuna’ Düzce Belediyesi büyük bir organizasyonla katılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı sempozyuma Düzce Belediyesi beraberinde Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’yla adeta çıkarma yapacak.

Düzce Belediyesi 13-14 Nisan tarihlerinde Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan ‘Yerel Yönetimler Sempozyumu’ için büyük bir hazırlık yaptı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı sempozyumda belediyelere ilişkin stantlar açılacak. Yerel yönetimlerin fuarı olarak da değerlendirilen sempozyumda belediyeler tanıtım yapabilecek. İki gün süreli sempozyumda katılım gösteren belediyeler gençlik projeleri öncelikli olmak üzere genel hizmetler ile önemli projelere ilişkin sunum yapacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri