Düzce Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 kişiyi uyuşturucu ticareti yapmak, 3 kişiyi ise uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına aldı. Adli makamlara sevk edilen 4...

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 kişiyi uyuşturucu ticareti yapmak, 3 kişiyi ise uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına aldı. Adli makamlara sevk edilen 4 kişiden 1’i tutuklandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Düzce’nin Karaca, Hamidiye ve Dereli Tütüncü Mahalleleri civarında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan uzun süreli takipler neticesi şüpheli 1 şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalandı. Şüpheli şahıstan uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 3 şahıs ise uyuşturucu maddeleri ile yakalandı. 3 şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu ticareti suçundan gözaltına alınan 1 şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri