Duygun Yarsuvat: Roma Hocasını Bıraktı Mı?

Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, teknik direktör Prandelli'nin gönderilip gönderilmeyeceği şeklindeki soruya, 'Roma hocasını bıraktı mı?" şeklinde cevapladı.Mazbatasını alan Başkan Duygun Yarsuvat, teknik direktör Prandelli'yi...

Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, teknik direktör Prandelli'nin gönderilip gönderilmeyeceği şeklindeki soruya, 'Roma hocasını bıraktı mı?" şeklinde cevapladı.

Mazbatasını alan Başkan Duygun Yarsuvat, teknik direktör Prandelli'yi Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'ten 7 gol yiyen Roma'nın teknik direktörü Rudi García ile savundu.

Teknik direktör Prandelli'nin görevine son verilip verilmeyeceği yönündeki soruya Başkan Duygun Yarsuvat, "Roma, acaba hocasını bıraktı mı? Ben soruyorum size. Bunun için teknik heyetimiz var, onlar karar verecek. Bakacağız hoca ne düşünüyor hocayla hiç konuşmadık düşüncelerini hiç duymadık." ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK: SABRİ'Yİ HOCA KADRO DIŞI BIRAKMADI

Yönetici Abdurrahim Albayrak da sezon başı kadro dışı bırakılan Sabri'nin bugün sabah takımla birlikte çalışacağını belirtti. Albayrak, Sabri'nin hoca tarafından kadro dışı bırakılmadığını da dile getirerek, tecrübeli futbolcunun çok mutlu olduğunu ifade etti.

YARSUVAT, BASIN MENSUPLARINI FOTOĞRAFLADI

Bu arada Başkan Yarsuvat, 'Bir makine verin de şuradan sizi çekeyim' diyerek, bir fotomuhabirinin makinesini aldı. Fotoğraf makinesini eline alan Yarsuvat, ayağa kalkarak seri bir şekilde basını görüntüledi. Yarsuvat'ın bu davranışı alkış ve kahkaha ile karşılandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri