Düşüşe geçen Kartal’a takviye

son haftalarda galibiyete hasret kalan Torku Konyaspor korkulu rüya görmemek için takıma takviye yaptı. Yeşil-beyazlı ekip NBA’de forma giymiş olan Hakim Warrick ile anlaşma sağladı. Warrick power forward pozisyonunda oynuyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor ligde arta arda 5. yenilgisini aldı. Son haftalarda düşüş içiresine giren yeşil-beyazlı ekip bir an önce bu düşüşe bir son vermek istiyor.  Torku Konyaspor ligin ilerleyen haftalarında korkulu rüya görmemek için takıma takviye yaptı. Torku Konyaspor geçtiğimiz sezonu Çin’in Liaoning Flying Leopards takımında geçiren Amerikalı oyuncu Hakim Warrick ile anlaşma sağladı. 32 yaşındaki oyuncu power forward pozisyonunda oynuyor. 2 metre 6 santimetre boyundaki oyuncu NBA’da  2005–2009 Memphis Grizzlies, 2009–2010 Milwaukee Bucks, 2010 Chicago Bulls, 2010–2012 Phoenix Suns, 2012  New Orleans Hornets 2012–2013 Charlotte Bobcats takımlarında forma giydi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Torku Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü  Tunahan Turhan şunları söyledi, “Uzun zamandır hocamızla yaptığımız görüşmeler sonucun da onun da isteğiyle NBA çıkıslı oyuncu Hakım Warrick le anlaşma sağlamış olup transferimizi gerçekleştirdik. Oyuncunun mevkisi 5 numara pozisyonunda power forvaddir. Yarın(bugün) saat 19:00 da Konya da olacak olan oyuncumuz haftasonu oynayağımız Gaziantep maçında da forma giyecektir.Takımımıza sağlayacağı katkının farkındayız inşallah oyuncumuz ve takımımız için hayırlı olur”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri