Düşük maliyet yüksek verim

Hayvanlara verilen yemin kalitesi, hayvan sağlığını ve hayvandan alınacak verimi artırıyor. Garanti Yem Katkı Şirket sahibi Hülya Avcı Yapar, “Ürettiğimiz yemler, hayvanını yemden yaranlanmasını artırarak, yem maliyetini düşürüyor” dedi

Garanti Yem Katkı şirketi, geliştirdiği yemler ile hayvanlarda meydana gelecek hastalıklara önceden tedbir alabiliyor. Yumurta tavukları ve inekler için geliştirdikleri yemler, üreticilerin ve hayvan sahiplerinin de dikkatinden kaçmadı. Yeni teknoloji ile birlikte geliştirdikleri yemler ile ilgili bilgiler veren, Yapar, ineklerde “Life Fertil” kullanımının gerekli olduğunu belirterek, “Life Fertil, dişi hayvanlarda doğum sonrası kızgınlık gösterme ve gebe kalma sorunlarının çözümünde destekleyici bir formüldür. İneklerde doğum sonrası eş atma vakalarını azaltmaya yardımcı olan Life Fertil, kalsiyum fosfor dengesizlikleri E vitamini, izmineral ve betakaroten eksikliklerine bağlı döllenme sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca, vitamin E ve organik selenyum içeriği ile hormon  sentezini teşvik eder” dedi.

HASTALIKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Tavuklar ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Yapar, konuşmasını şu ifadeler ile sonlandırdı: “Yumurta tavuklarında 'Shell Life' öneriyoruz. Çünkü bu ürünün içeriğinde vitamin, organik ve inorganik minerallerin uyumu göze çarpıyor. Bu ürün yumurta tavuklarında, gizli çatlak ve kırık oranlarını azaltıyor. Kabuk kalınlığını artırıyor. Yine yumurtanın raf ömrünün uzatarak, civcivlerde iskelet gelişimini  hızlandırır ve üniformiteyi artırır, stresi azaltır.  Tavuklar da 'Life Denge' de kullanılmalı. Bu ürün genellikle yumurtalı tavuklarda mineral ihtiyacını temin etmek için tercih ediliyor. Hayvanın yem tüketimi ve ve verilen yemin kalitesi kontrol edilerek,  hayvanlarda meydana gelecek olası hastalıkların önüne kolaylık ile geçilebilir ve hayvandan istenilen verim alınabilir Yemden yaranlanmayı artırıyor, yem maliyetini düşürüyor. Belirli orandaki karofil miktarı ile istenilen yumurta sarısı elde ediliyor.”

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri