Durali Yıldız gururlandırdı

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Durali Yıldız, Macaristan’da düzenlenen Avrupa 19. Veteranlar Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kırarak Avrupa üçüncüsü oldu.

Avrupa 19. Veteranlar Şampiyonası 16-24 Temmuz 2010 tarihleri arasında Macaristan’ın Nyiregyhaza şehrinde yapıldı.

Şampiyonaya 55-59 yaş grubunda katılan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Durali Yıldız, 3000 metre engelli yarışında 11.29,31’lik derecesiyle Avrupa üçüncüsü oldu. Yıldız, bu derecesiyle yine kendisine ait 11.40,00’lık Türkiye rekorunu da geliştirmiş oldu.
Öte yandan, aynı şampiyonada 1500 metre yarışlarında da ülkemizi temsil eden Durali Yıldız, eleme ve yarı final müsabakalarından birinci olarak yükseldiği finalde yarışı tamamlamak üzereyken rahatsızlanınca dördüncü oldu.Büyükşehir Belediyespor’da antrenör Ali Topal nezaretinde çalışmalarını sürdüren Durali Yıldız, elde ettiği derecelerin mutluluğunu yaşarken daha çok çalışarak Türkiye’ye yeni başarılar kazandıracağını söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cevdet İşbitirici de, çalışma azmi ile gençlere örnek olan Durali Yıldız’ı tebrik etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri