Durak Akkanat, mutlu sona yakın

İhsaniye Gençlerbirliği deplasmanından altın değerinde 1 puan koparan Durak Ömer Akkanat, sezonun bitimine 2 hafta kala ipi göğüslemeye çok yaklaştı.

Konya 2. Amatör Küme B Grubu’nda haftanın önemli maçında Konya’da en yakın takipçisi İhsaniye Gençlerbirliği ile puanları paylaşan Mor-Beyazlı ekip, bu sonuçla puanını 19’a yükseltti ve liderliğini devam ettirdi. Durak Akkanat’ın şampiyonluğa ulaşabilmesi için kalan 2 maçını da kazanması gerekiyor. Akkanat, bu hafta Huğlu maçını 3 puanla kapatır, rakipleri puan kaybederse sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edebilecek. Aksi bir netice, grupta şampiyonun belirlenmesini son haftaya bırakacak.

8 haftalık lig maratonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Durak, sadece 1 kez yenilgi yüzü gördü. Rakip filelere 24 gol gönderirken, sadece 5 gol gören mor-beyazlılar, şampiyonluğun en güçlü ismi haline geldi. Ligin en az gol yiyen, en az yenilen takımlarından birisi olma unvanını da elinde bulunduran Durak Ömer Akkanat’ın en yakın takipçisi bu hafta, Pazar günü galip gelen Seydişehir Gücü oldu. Lideri 2 puan geriden bırakan Seydişehir Gücü’nün önünde bu hafta zorlu İhsaniye Gençlerbirliği maçı da bulunuyor. Bu hafta sonu Huğlu deplasmanında 3 puan arayacak olan Mor-Beyazlılar, ligin son maçında ise Özdağspor’u konuk edecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri