Dünyanın sonu değil

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, son iki maçta kaybedilen 6 puandan sonra eleştirilerin geldiğini, bunu da doğal karşıladıklarını belirterek, Bu takımın Süper Lig yolculuğu sürecek dedi
Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, son iki maçta kaybedilen 6 puandan sonra eleştirilerin geldiğini, bunu da doğal karşıladıklarını belirterek, “Bu takımın Süper Lig yolculuğu sürecek” dedi

Elazığspor ve Kasımpaşa yenilgilerinden sonra yapılan eleştirileri kendisinin ve oyuncuların olgunlukla karşıladığını söyleyen  Osman Özdemir, Konyaspor’un mücadele verdiği tüm liglerde her zaman iddialı olduğunu belirterek taraftarların takımın Süper Lig mücadelesi içerisinde sezon sonuna kadar olacağının farkına varmalarını istedi.
HATA YAPTIK, REKİP DEĞERLENDİRDİ
Konyaspor Teknik direktörü Osman Özdemir, kadrosu, gücü ve ligdeki hedefleri belli olan bir ekip olan Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan maçta öncelikli düşüncelerinin puan anlamında aradaki farkın açılmaması yönünde olduğunu belirterek, "Bu düşüncelerle sahaya çıktık ve maçın büyük bir bölümünde de bu istediklerimizi gerçekleştirdik. Öne geçmesini de bildik. Bu dakikaya kadar bir başarı ve güzellik varsa bu tabi ki oyuncularıma aittir. Oyuncularımın sezon başından bu yana göstermiş oldukları performans zaten takdire şayan. Ama arkasından kısa sürede gelen goller belki de bizim sezon başından bu yana devam eden savunma anlayışımızın kalitesini ve iyiliğini bir anda ortadan kaldırdı. Ama futbolun içerisinde bunlar var. Bugün oldu, bundan sonra da olacaktır. Birileri hata yapacak birileri kazanacaktır. Bizde Kasımpaşa karşısında öyle maçlardan bir tanesini yaşadık" dedi.
ELEŞTİRİLER MUTLAKA OLACAK
Puansız geçilen maçlar sonunda yapılan eleştirilere de değinen Osman Özdemir, "Oyuncularımızın sezon sonuna kadar performanslarının artabilmesi ve iyi sonuçlar alabilmeleri için her zaman onların yanında durmasını bilmeliyiz. Onları eleştirirken biraz dikkatli olmalıyız. Eleştiri mutlaka olacaktır. Özellikle ülkemizde mağlubiyetlerden sonra eleştiriler oluyor. Ama bizler ve oyuncularımız bunları olgunlukla karşılamasını açıkçası biliyoruz. Son alınan mağlubiyet dünyanın sonu değil. Bir final maçı değildi ve büyük bir probleme sebep olacağını da düşünmüyorum. Yine ligin en az mağlubiyet alan, en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Ve spor kamuoyu da oynadığımız son iki maçın zorluğunu da biliyor. Biri ligin lideri, diğeri de şu an ligin ikincisi. Sezon başından beri söylediğim ve sezon sonuna kadar söylemeye devam edeceğim bir şey var. Düşüncelerimde kesinlikle bir değişiklik olmayacak. Konyaspor her zaman oynadığı ligde iddialı olmuştur. Bu sezonki iddiamızda ilk 6 takımın içerisinde olabilmektir. Bu düşüncelerimden de vazgeçmiş değilim. Takımım onu kovalayacak ve o mücadeleyi yapacaktır. Geriye kalmış 16 maç var. Asıl değerlendirmeyi lig sonunda daha rahat yapabiliriz. Konyaspor taraftarları bizim yanımızda olurlarsa ve destek verirlerse bu mücadelenin içerisinde sonuna kadar bizimde olduğumuzun farkına varsınlar" diye konuştu.
KAZANMAK İSTİYORUZ
Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan teknik direktör Osman Özdemir, “Eşit puana sahip iki takımın mücadelesi olacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda belki de iyi oynadığımız bir maçta berabere kalmıştık. Ama o maçın üzerinden uzun zaman geçti. Şimdi içeride oynayacağız ve maç günü hava şartlarının ne olacağını bilmiyoruz. Tabiki içeride oynadığımız maçlardaki psikoloji kazanmak üzerine. Bizde bu konuda kendimizi antrenmanlarda geliştirmeye çalışacağız. İnşallah o maçta istediğimiz sonucu elde ederiz” şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri