Dünyanin en iyi taraftari

Konyaspor forması giydiği dönemde geçirdiği trafik kazası sonrası futbol hayatı sona eren Branimir Poljac, Konyaspor taraftarına hayran kaldığını söyleyerek "Konyaspor taraftarı dünyanın en iyi taraftarı. Konyaspor taraftarını çok beğeniyorum” diye konuş

Geçirdiği trafik kazası sonrası sakatlanarak futbol hayatı sona eren Torku Konyaspor’un eski futbolcusu Branimir Poljac, Konya’ya geldi. 2010 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını tekerlekli sandalye ile geçirmek zorunda kalan futbolcuyu çok sayıda Konyaspor taraftarı çoşku ile havaalanında karşıladı.

TARAFTAR VE YÖNETİM YANIMDA OLDU

Konyaspor taraftarına hayran kaldığını söyleyen  Branimir Poljac, "Konyaspor taraftarı dünyanın en iyi taraftarı. Konyaspor taraftarını çok beğeniyorum. Konya halkı ve Konyaspor taraftarının benim gönlümde ayrı yeri var" dedi. "Eski takım arkadaşlarımla hala iletişimim var görüşürüyorum. Sosyal medya aracılığıyla Eser Yağmur ile sık sık görüşüyorum" diyen Poljac, "Konyaspor maçlarını izleyemiyorum. Yalnız maçtan sonra takip ediyorum. Maç özetlerini izliyorum. Şu an Konyaspor çok iyi futbol oynuyor. Konyaspor'u yakından takip ediyorum. İlk başta sakatlandığım zaman zor günler geçirdim. Konyaspor taraftarı ve yönetimi yanımda oldu. Bana kupayı getirdikleri zaman çok mutlu oldum" şeklinde konuştu. Poljac, gelecek yaşantısında futbol menajeri, spor yorumcusu veya acenta kurmayı düşündüğünü sözlerini ekledi.

ONUR GOLÜ 'POLJAC'TAN

Torku Konyaspor- Fenerbahçe müsabakasında Konyasporlu taraftarlar Poljac için yine bir vefa örneği gösterdi. Taraftarlar Poljac'a özel pankart hazırladı. Pankartta ise ingilizce olarak 'Welcome Home Legend  Branimir Poljac' ifadesi yer aldı. Pankartın Türkçe karşılığı ise şu şekilde 'Evine hoş geldin Efsane  Branimir Poljac'. Maçın 1.dakikasında Dimitar Rangelov'un attığı gol, stadyumda ' Branimir Poljac' olarak anons ettirildi. Böylelikle maçın ilk golünü onur golü olarak  Branimir Poljac atmış oldu.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri