Dünyanın en ince akıllısı Huawei’den

Çin merkezli başarılı üretici Huawei, dünyanın en ince tasarımına sahip akıllı telefonu ile sektör liderlerini geride bıraktı.

Asyalı üretici Huawei, kısa bir süredir cep telefonu piyasasında yer almasına rağmen, oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşmaya başladı. Özellikle Asya'da en çok satan cihazların altına imzasını atan Huawei, klasik telefon üreterek giriş yaptığı piyasada, akıllı telefonları ile de kendisini göstermeye başladı. Akıllı telefonlarının tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei, dünyanın en incesi olma unvanına sahip olan akıllı telefonu P6-U06 ile incelik konusunda yarışan Sony ve Samsung'u da geride bıraktı.


Huawei uzun süredir sürdürmekte olduğu çalışmalarını sonunda tamamladı ve dünyanın en ince telefonu olma unvanına sahip olma hakkı kazanan P6-U06 modeli ile karşımıza çıktı. İnceliği ve etkileyici tasarımı ile göz dolduran Huawei imzalı P6-U06, sadece 6.18 mm kalınlığa sahip. İnce bir tasarıma sahip olduğu gibi, ağırlık olarak da oldukça cazip gözüküyor. 122 gram ağırlığı ile etkileyici gözüken P6-U06, teknik özellikleri ile beklentilerin biraz altında gözüküyor. 4.7 inç ekran boyutuna sahip. 720p çözünürlüklü ekranı, 1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAM olanağı bulunuyor. 32 GB depolama kapasitesine sahip olan Huawei P6-U06, 8 MP kamera ile karşımıza çıktı.


Teknik özelikleri, ince bir tasarıma sahip olması için biraz kısılmış olsa da, Asya'da tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran P6-U06, yakın zamanda satışa sunulacak. İlk olarak Asya ülkelerinde satışı gerçekleşecek olan bu akıllı telefon, söz konusu olacak ilgiye göre, diğer ülke pazarlarına da giriş yapabilir gibi gözüküyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri