Dünyanın En Büyük Gıda Fuarı Anuga Kapılarını Açıyor

Gıda sektöründe dünyanın en büyük fuarı sayılan Anuga Gıda Fuarı yarın Köln fuar merkezinde (Kölnmesse) başlıyor.

Gıda sektöründe dünyanın en büyük fuarı sayılan Anuga Gıda Fuarı yarın Köln fuar merkezinde (Kölnmesse) başlıyor. 9 Ekim akşamı sona erecek olan Anuga Gıda Fuarı'nda Türkiye, Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Avrupa genelindeki onlarca Türk gıda firması da yerini alacak.

İki yılda bir yapılan Anuga Gıda Fuarı'na bu yıl önceki yıllardan daha fazla firma katılacak. Konuyla ilgili bilgi veren fuar komitesi toplam 6 bin 777 firma ile 2011 yılındaki fuardan daha fazla firmanın ürünlerini sergileyeceğine dikkat çekti.

Bu yıl İtalya'nın partner ülke olduğu fuar hem katılımcı firmalara, hem de yüz binleri bulan sektörden ziyaretçilere yeni iş bağlantıları kurma, yeni ticari imkanların kapılarını aralama imkanı sunacak. Katılımcı firma sayısının önceki fuardan daha fazla olacağını hatırlatan fuar komitesi, bu nedenle Köln fuar merkezi'ndeki (Kölnmesse) tüm alanın kullanılacağını aktarıyor. Fuarda gıda sektöründeki tüm yeniliklerin boy göstereceğine dikkat çeken organizasyon komitesi, biyo-ürünlerden yeni ve daha sağlıklı gıda ambalajlarına bir çok yeniliğin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağına vurgu yapıyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri