Dünyagöz'den Merhaba'ya ziyaret

Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın ve Dünyagöz Hastanesi Basın ve Kurum İçi Halkla İlişkiler Sorumlusu Vildan Yaşar Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve gazetemiz Reklam Sorumlusu Hakan Armutçu, hazır bulundu. Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın, hizmetleri hakkında bilgiler vererek; 1 buçuk yıl içinde önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi.

Dünyagöz Hastanesi'nin Türkiye'nin bir markası olduğunu aktaran Müdür Yalçın, ayrıca 12 doktor ile hastalara hizmet sunduklarına değindi. Hastane olarak gelişen teknolojiye yakından takip ettiklerini de söyleyen Yalçın, şunları kaydetti: "Özel bıçaksız smıle lazer yöntemi ile gözlüklerden kurtulmak mümkün. Bu yöntem ile ameliyat İstanbul, Ankara ve sadece Konya'da yapılıyor. Uzman hekim kadrosu ile çalışıyoruz. Hocalarımız, alanlarında uzman. Hastalarımızdan dönüşler, gayet memnun edici."

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalçın ve Yaşar'a teşekkür etti. Dünyagöz Hastanesi'nde çalışmalarında başarılar dileyen Sarıkulak, "Merhaba Gazetesi olarak, Dünyagöz Hastanesi'ne verilmesi gereken tüm destekleri vermeye hazırız. Kurum ve kuruluşların asıl amacı, Konya'ya ve Konyalılar'a daha iyi hizmet edebilmektir. Bu anlamda kurumlar arası birliktelik büyük bir önem teşkil ediyor. 48 yıllık bir geçmişimiz var. Konya için çalışanların yanında olmaya ve halkımızı aydınlatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri