"Dünya mazlumları Türkiye’yi bekliyor"

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Türkiye’nin lehine olan bütün insanlığın lehine, Türkiye’nin aleyhine olan bütün insanlığın aleyhinedir. Dünya, Türkiye’yi, Türkiye de Milli Görüş’ü, Saadet Partisi’ni beklemektedir” dedi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Aralık ayı Divan Toplantısı online olarak gerçekleştirildi. 7. Olağan İl Kongresi’nin ardından gerçekleştirilen ilk divan toplantısına, Parti Sözcüsü Birol Aydın da katıldı. Toplantının basına açık bölümü, birim başkanlarının sunumu ve ilçe raporlarının ardından gerçekleşti.

KURTULUŞ REÇETESİNİ HERKESE ULAŞTIRACAĞIZ

Basına açık bölümde konuşan İl Başkanı Hüseyin Saydam; ”Geçtiğimiz ay, Konya 7. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Milli görüş hareketinin merkezi olan Konyamızda 51 yıl sonra yapmış olduğumuz bu kongre ile Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyayı kurmak için canla başla çalışmaya bir kez daha söz vermiş olduk. İnşallah bütün teşkilatlarımız ile birlikte inanç azim ve kararlılık ile davamızın ideallerini, ülkemizin ve bütün insanlığın kurtuluş reçetesini halkımızın tamamına ulaştıracağız. İl kongremiz den sonra yapmış olduğunuz bu divan toplantısını yeni bir başlangıç olarak kabul ediyor, kongremizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.“ dedi.

TÜRKİYE’NİN LEHİNE OLAN, BÜTÜN İNSANLIĞIN LEHİNEDİR

Toplantı da konuşan Parti Sözcüsü Birol Aydın, şunları söyledi; “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Dünya’da 200’ü aşkın ülke var. Bunların içerisinde 7 tanesi, dünyanın siyasetine, ekonomisine gelişmişliğine, gelişmemişliğine, az gelişmişliğine, çok gelişmişliğine, teknolojisine, nükleer enerji üretmesine, üretmemesine, CAATSA kararlarının alınmasına, alınmamasına, ambargoların konulup, konulmamasına, savaşlara, barışlara ve yönetimlerin demokratik, otokratik, cumhuriyet, parlamenter oluşuna, olmayışına büyük ölçüde müessir oluyor. Her ne kadar 200’ü aşkın ülke varsa da bunlar, işte batı bloğuna baktığımız zaman, İngiltere, Almanya, Fransa, ABD, doğu bloğuna baktığımız zaman da Hindistan, Çin, Rusya dünyanın bugünkü haline müessir olan ülkeler. Yine kabul edelim ki bu ülkelerinde temel politikalarına, paradigmalarına müessir olan farklı lobiler var.

Bu 7 ülke dışında ayrıca, dünyanın bugünkü halini dönüştürecek, değiştirecek, yeni bir dünyayı kuracak potansiyele sahip olan ülke de Türkiye’dir. 7 ülke var, bugün etkin, güçlü. Bir de Türkiye var. 207 tane ülke var şu an Birleşmiş Milletler’de, haritası var, ulusal marşı var, sınırları var, parlamentosu var, kralı var, başbakanı var. Türkiye’yi bunların içinden alsak bütün mazlumların umudu yere yeksan olur. Eğer yer yüzünde huzur, barış ve esenlik olacaksa bu, Türkiye’nin ne yapıp edeceğiyle çok alakalı bir şeydir. Bunun için Türkiye’nin lehine olan bütün insanlığın lehine, Türkiye’nin aleyhine olan bütün insanlığın aleyhinedir. Bu açıdan dünya, gerçekten Türkiye’yi beklemektedir. Türkiye’de Milli Görüş’ü, Saadet Partisi’ni beklemektedir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri